Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.

Oppdag våre møbelkategorier

Nyheter!

Kjente varemerker

På BAUHAUS finner du alt du trenger for å skape et fullverdig interiør som stråler varme og hygge. Uansett hvilket rom du skal innrede finner du alt du trenger hos oss.

Baderommet

Nå er tiden for å skape ditt drømmebad! Har du alltid drømt om badekar, regndusj eller en elegant baderomsinnredning som får deg til å smile hver gang du går inn på badet? På BAUHAUS har vi alt du trenger for å pusse opp baderommet. Velg i vårt store sortiment av servantskap, høyskap, veggskap, håndtak og mye mer.

Stuen

Vi har et stort utvalg av sofabord, sidebord og tv-benker som passer svært godt inn i det moderne skandinaviske interiøret. Fargene som går igjen i vårt sortiment er ofte naturlige jordtoner, lyse farger eller sort. Alt for at interiøret skal kunne komplimentere hverandre og gjøre det enkelt for deg å innrede tidløst og elegant.

Hagen

Innred hagen og lag en liten oase ute. Med vakre hagemøbler i solide og behagelige materialer kan tiden ute nytes gjennom hele året. Vi tipser om å lage forskjellige soner i hagen slik at du får utnyttet plassen maksimalt. Lag for eksempel en egen sone med spisegruppe og pynt opp med utebelysning. En egen sone for avslapning med balkongmøbler eller loungesett der morgenkaffen kan nytes i stillhet og ro. Og et eget kosehjørne i hagen med hammock der du kan lese for barna og gynge i den herlige sommerbrisen.

Kjøkkenet

Til kjøkkenet har vi spisegrupper i mange forskjellige størrelser som passer til både små og store familier. Vi har også barbord og barsett som gir kjøkkenet et moderne og imøtekommende utrykk. Et barsett er et perfekt møbel for å lage en naturlig møteplass på kjøkkenet.

Hjemmekontoret

Innred hjemmekontoret i en moderne og tidløs stil som gjør det hyggelig å arbeide hjemmefra. Vi har flotte skrivebord og kontorstoler som ikke bare er fine å se på, men som også er svært komfortable å bruke. Når du innreder hjemmekontoret, er det viktig å huske på å beskytte gulvet under kontorstolen. Et flott teppe med kort lugg fungerer perfekt som underlag under stolen, samtidig som et teppe gir rommet en varm og hyggelig atmosfære.

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer