Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Husk oppbevaring 

Håndklær, undertøy, skittentøy, sjampo og alle de andre tingene som betyr noe på et baderom. Alt har sin faste plass i for eksempel et høyskap, som selvfølgelig matcher servantskapet ditt. Det er en god idé å tenke ekstra oppbevaring på baderommet, for på den måte å både gjøre hverdagen enklere, og ikke minst unngå rot på baderommet. 

Hvis det ikke er plass til et høyskap, finnes det også smarte overskap som uten å forstyrre kan henge over toalettet og gi fin plass til krukker, flasker og alle de andre småtingene. 

Det er en daglig glede å ha et ryddig baderom, siden det er plass til alt, inkludert skittentøy i den integrerte skittentøyskurven i høyskapet. 

Speil som matcher stilen

Et speil er ikke kun et speil. Scanbads speil er ikke bare trendy, funksjonelle og nydelige – de er også av utrolig høy kvalitet og holdbarhet. Det gjør baderommet ditt langtidsholdbart, og dermed også bærekraftig. Hvis du er lei av et speil som alltid dugger nå du har dusjet, kan du gjøre morgenen din enklere ved å velge et varmelement.

Det er også tenkt på belysning, så du både har godt arbeidslys når skjegget skal trimmes eller sminken legges perfekt, og et lys som kan dempes og justeres til behagelig stemningslys når dagen er over og du er på vei i seng. Alle Scanbads speil finnes selvfølgelig i størrelser som passer til dine møblene. 

Speilskap som matcher stilen 

Scanbads Speilskap er, i tillegg til å være trendy, funksjonelle og nydelige, også av utrolig høy kvalitet og holdbarhet. Det gjør baderommet langtidsholdbart, og dermed mer bærekraftig. 

Et nøkkelord i alle Scanbads speilskap er funksjonalitet. Hvis du er lei av et speil som alltid dugger nå du har dusjet, kan du velge et med varmelement. Vi har også tenkt på belysning, så du både har riktig arbeidslys når skjegget skal trimmes eller sminken legges perfekt, og et lys som også kan dempes og justeres til behagelig stemningslys når dagen er over og du er på vei i seng. 

Et speilskap er helt perfekt når småtingene skal oppbevares på en fin og oversiktlig måte. Sett den elektriske tannbørsten i stikkontakten, så er den gjemt bort når den ikke er i bruk. Her er det fine glasshyller som kan flyttes rundt og tilpasses både de høye flaskene og de små krukkene.  

Alle Scanbads speilskap finnes selvfølgelig i størrelser som passer til dine møblene. 

FAQ
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer