Varemerker
Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer

SCANBAD - For en god start på dagen.

For de fleste av oss begynner dagen på badet, her legger vi grunnlaget for resten av dagen. Badet er rommet alle går til for morgenstellet, det krever logistikk og funksjonalitet.

Med produktene våre får du løsninger som gir deg mulighet til å innrede funksjonelt og stilfullt, uavhengig av badets størrelse, form og skjeve vinkler. Fra det største baderommet til det minste gjestetoalettet.

Med hele produkt-sortimentet vårt av fl eksible dusjløsninger, praktiske håndkletørkere og ferdigmonterte møbler med et enkelt Monterings-system, gjør vi det enkelt for deg å gjøre det selv.

Et vakkert og funksjonelt bad er en investering som gir økt komfort, og som øker boligens verdi og øker komfort i hverdagen.

Scanbad Multo
Multo er klassisk design med mange valgmuligheter og i skikkelig god kvalitet til prisen. Serien inneholder servantskap med dører eller sku_er i mange størrelser og matchende servanter i mange forskjellige designs. Multo tilbyr også flotte og funksjonelle speil- og speilskapløsninger med energisparende LED lys. Hvis du mangler ekstra lagringsplass kan du legge til praktiske høyskap i flere modeller.

Scanbad Play
Scanbad PLAY gjør innredningen av badet ditt til en kreativ lek. PLAYs inspirerende univers legger opp til å blande produktene på kryss og tvers for et helt personlig uttrykk. Når de store modulene er på plass, kan du leke videre med å legge til detaljene: håndtak, ben, lamper og speil. Aldri før har det vært så enkelt og morsomt å forvandle et bad til nettopp ditt bad.

Scanbad Delta
Delta tilpasser seg alltid til badet ditt. Seriens brede utvalgt av farger og servanter i forskjellige størrelser og materialer gir deg mulighet for å utnytte plassen optimalt, enten du har et stort eller et lite bad. Innred ut fra dine individuelle ønsker og behov, og gjør interiøret personlig med de mange Delta-mulighetene. Gi deg selv ekstra komfort med mengder av funksjonelt tilbehør som skaper stemning og gjør hverdagen på badet enklere.

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…