PrivatForetak
Varemerker
PrivatForetak
Favoritter
Kullgriller
Gassgriller
Stekeheller & bålpanner
Pelletsgriller
Hagepeiser og bålplasser
Elektriske griller
Grilltilbehør
Grillopptenning
Røyflis og røykbokser
Grillklær
Grilltrekk
Grillbørster og skraper

Varemerker

Hvilken grill foretrekker du? Er det kullgrillen, gassgrillen, stekehellen, røykgrillen eller murgrillen? Hos BAUHAUS har vi et helt eget univers når det kommer til grill og tilbehør. Vi har et enormt grillsortiment tilpasset alle individuelle behov. Det spiller ingen rolle om du liker de klassiske kullgrillene, store robuste grilltønner eller hypermoderne smart gassgriller med mange brennere og app-styring. Hos oss finner du, alt du kan drømme om!

Ved siden av vårt velutvalgte grillsortiment har vi et minst like godt assortert sortiment med grilltilbehør. Vårt mål med grilltilbehøret er at du skal kunne ta din matlaging til akkurat det nivået du vil og føler for. Vi har grilltilbehøret for deg som liker grillspyd, hamburgere, pizza, kylling, pulled pork, wok, gryter, stek og fisk. Utforsk nye smaker og grillmetoder for smaksopplevelser utover det vanlige med tilbehøret som skaper ekstra matlagingsglede.

Hvorfor ikke flytte kjøkkenet ut på terrassen sommerhalvåret? Gå til anskaffelse av en stor parasoll, noen herlige loungemøbler til ventepølse og kald drikke. Dekk på i spisegruppen hvor alle kan samles og dagens grillmiddag nytes. Fyll på med potter og jord så krydderurtene er lett tilgjengelige, og voilà ditt private gourmetkjøkken – ute!

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…