Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Se hele vårt utvalg av griller

Varemerker

Hvilken grill foretrekker du? Er det en klassisk kullgrill som mange mener er den ekte lukten av sommer og grill? Eller vil du ha en gassgrill som gir deg hypermoderne teknologi som app-styring, stilige finesser, lys slik at du enkelt kan se hvilke knapper du skal bruke når mørket faller på, og du kan lage og oppbevare mat i forskjellige høyder og grille med direkte og indirekte varme? Eller foretrekker du stekehellen, røykgrillen eller murgrillen? En elektrisk grill stikker du bare inn i kontakten når du ønsker å grille, og resten gjør seg selv. Eller har du kanskje lenge tenkt på en pelletsgrill, hvor du griller med pellets? På BAUHAUS har vi et helt eget univers når det kommer til grill og tilbehør og vi har et enormt grillsortiment tilpasset alle individuelle behov, uavhengig av hvilken grillpreferanse du har eller ønsker å få.

Ved siden av vårt velutvalgte sortiment av grill, har vi et minst like godt assortert sortiment av grilltilbehør. Vårt mål med grilltilbehøret er at du skal kunne ta din matlaging til akkurat det nivået du vil og føler for. Vi har grilltilbehøret for deg som liker grillspyd, hamburgere, pizza, kylling, pulled pork, wok, gryter, stek og fisk. Utforsk nye smaker og grillmetoder for smaksopplevelser utover det vanlige med tilbehøret som skaper ekstra matlagingsglede.

Hvorfor ikke flytte kjøkkenet ut på terrassen i sommerhalvåret? Gå til anskaffelse av en stor parasoll, noen herlige loungemøbler til ventepølse og kald drikke. Dekk på spisegruppen hvor alle kan samles og dagens grillmiddag nytes. Fyll på med potter og jord så krydderurtene er lett tilgjengelige, og voilà! - så har du fått ditt private gourmetkjøkken – ute! 

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer