Bli medlem i vår kundeklubb og få inspirasjon til ditt prosjekt!
Varemerker

MONTASJESERVICE

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer

Nå har vi også Montasjeservice til bedrifts- og offentlige kunder. Vi finner den rette håndverkeren og holder kontroll på oppgaven for deg – til FAST PRIS
Som det eneste byggevarehuset i Norge tilbyr vi Montasjeservice til både private og bedriftskunder. Det betyr kort og godt at vi hjelper med å installere og montere en mengde forskjellige varer. Vi tar oss av alt det praktiske med å kontakte lokale håndverkere, bestille rett fagmann til oppgaven og avtale en fast pris.
Pt. tilbyr vi Montasjeservice på over 100 forskjellige oppgaver, fra utskifting av ytterdør, legging av gulv, montering av toalett til maling av loft og helsparkling av vegg. Du kan se hele listen over montasjeoppgaver her.


SE PRISER OG HVORDAN VI KAN HJELPE DEG

TRYGT, ENKELT OG SIKKERT
Vi står med hele ansvaret for montasjen og vi tar det fulle ansvaret for at oppgaven blir korrekt utført. Vi har nøye valgt ut en rekke dyktige og dedikerte håndverkere innenfor hvert fag. Skulle det mot formodning oppstå en reklamasjon på det utførte arbeidet, påtar vi oss det fulle ansvaret for at få løst reklamasjonen.


”Vi fikk en meget god veiledning i varehuset og koordinatoren fra BAUHAUS Montasjeservice fulgte oss hele veien gjennom prosjektet
med god kommunikasjon rundt møtetider og arbeidet.

De lokale håndverkerne som monterte vår garderobeløsning var både dyktige og ryddet opp etter seg.

Vivian og Svend Erik Floor

MONTASJESERVICE TIL BEDRIFTS- OG OFFENTLIGE KUNDER
Montasjeservice er også for Bedrifts- og Offentlige kunder. Vi står for kontakt til og koordinering av håndverkere slik at du ikke skal bruke unødvendig mye tid på å kontakte håndverkere og innhente tilbud.
Merk deg at bedriftsskunder ikke får ytterligere rabatt ved kjøp av Montasjeservice tjenester.
HVORDAN FUNGERER MONTASJESERVICE
Du velger selv produktene i varehuset og får de deretter montert til en fast pris av en lokal håndverker. Du får tildelt en fast kontaktperson hos BAUHAUS og du slipper inngå avtaler og innhente tilbud fra håndverkere selv. Når monteringen er utført, avstemmer BAUHAUS med håndverkeren og sender en sluttfaktura til deg på den prisen som ble avtalt i forkant. Les mer her
OBS. Montasjeservice omfattes ikke av vårt lavprisløfte.
HVILKE TJENESTER FINNES HOS MONTASJESERVICE?
Montasjeservice kan hjelpe deg med mange forskjellige oppgaver både inne og ute - for eksempel kan du få tapetsert, lagt gulv, skiftet toalett, satt opp et redskapsbod og mye mer. 
HVOR KAN JEG BESTILLE MONTASJESERVICE
Du kan bestille montering i varehusene når du handler - eller via mail ved å sende en forespørsel til montasjeservice@bauhaus.no.
For mer informasjon kan du kontakte en av våre selgere i varehusene eller skrive til oss på mail, så vil vi hjelpe deg med dine spørsmål og tilbud. 

 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Loading…