Viktig informasjon angående Covid-19

Handle & Betale

Handle

Kjøp

Ved bestilling inngås en kjøpsavtale først når BAUHAUS.no har bekreftet bestillingen gjennom en ordrebekreftelse per e-post. Ordrebekreftelsen genereres automatisk av vår database uten manuell gjennomgang og sendes til den e-postadressen du oppga ved bestilling. Ved en eventuell feil fra vår side ved angivelse av pris, leveringstid osv., forbeholder vi oss retten til å korrigere dette i ettertid. I et slikt tilfelle vil vi kontakte deg og informere deg om dette. Du har da full rett til enten å endre eller kansellere bestillingen.

Når du kjøper produkter der tjenester kan tilbys fra BAUHAUS Montasjeservice-katalog, samtykker du i at Montasjeservice vil kontakte deg for å gi informasjon om en passende tjeneste.

Det laveste ordrebeløpet som BAUHAUS.no ekspederer er 295 NOK.

Du må være 18 år eller eldre for å handle hos BAUHAUS.no. Kjøp utført av personer under 18 år kanselleres automatisk.

Priser

Alle oppgitte priser er inkludert moms og andre avgifter. Vi reserverer oss mot eventuelle trykk- og skrivefeil. Ved prisjusteringer på bestilt ordre blir du alltid informert om dette og du har full rett til å endre eller kansellere bestillingen.

Falske bestillinger

Skulle falske ordre eller andre svindelforsøk bli oppdaget, vil saken bli anmeldt til politiet. I de tilfellene hvor vi mistenker uærlig oppførsel eller annen uregelmessighet, vil vi avbryte bestillingen.

Force Majeure

BAUHAUS.no anser seg unntatt fra å fullføre visse forpliktelser i henhold til denne avtalen hvis årsaken har sitt grunnlag i de unntakssituasjonene som er beskrevet nedenfor. Dette gjelder også hvis omstendighetene forhindrer, kompliserer eller forsinker gjennomføringen.

Befriende omstendigheter inkluderer tiltak eller unnlatelser fra myndighetene, ny eller endret lovgivning, arbeidsmarkedskonflikt, blokade, brann, flom, sabotasje, pandemi eller unntakstilstander og ulykke av større omfang. Force majeure inkluderer beslutninger fra myndighetene som har en negativ innvirkning på markedet og produktene, for eksempel vedtak om varslingstekster, salgsforbud m.m. eller en unormal nedgang i markedet.

Kortbetaling

Kortbetaling skjer i samarbeid med betalingsløsningen DIBS, som garanterer at kundens kortinformasjon bare kan leses av betalings- og banksystemet - ingen andre! DIBS er derfor en sikker og pålitelig betalingsløsning som gjør det trygt å handle på nettet. DIBS imøtekommer alle bransjens sikkerhetskrav, og disse blir årlig vurdert av VISA/MasterCard.

BAUHAUS lagrer ikke informasjon relatert til betalingsinformasjon. Vi overholder distansekjøpsloven, og når du foretar en kortbetaling, blir kjøpsbeløpet reservert på kontoen din. Vi godtar VISA, Maestro og Mastercard. Det er ingen ekstra gebyrer for betaling med kort.


Kortinformasjon

BAUHAUS godtar ikke eller ber ikke om kundenes personnummer, debetkortnummer, utløpsdato eller CVC / CVV-kode. Alle bestillinger blir håndtert av kunden eksternt via BAUHAUS.no.


BAUHAUS Kontokort

Handle rentefritt og få bonus fra den første kronen!

Når du handler med ditt BAUHAUS Kontokort, får du bonus fra den første kronen og opptil 10 % bonus. Alle kjøp med ditt BAUHAUS Kontokort hos BAUHAUS i Norge er bonusbaserte. Jo mer du handler – desto mer får du tilbake. Bonusen beregnes etter hver 12-månedersperiode og utbetales i form av en bonussjekk. Bonussjekker kan bare brukes ved kjøp hos BAUHAUS og kan ikke løses ut mot kontanter.

FORDELER MED BAUHAUS KONTOKORT:

 • Du kan velge å betale hele beløpet måneden etter kjøpet ditt uten noen som helst ekstra kostnader. Ingen renter eller avgifter.
 • Du kan också välja upp till 12 mån räntefri delbetalning.
 • Du kan også velge inntil 12 måneders rentefri delbetaling.
 • Du velger ditt betalingsalternativ hjemme i fred og ro måneden etter kjøpet ditt.
 • Det koster ingenting å søke om eller å ha et BAUHAUS Kontokort.
 • Du kan når som helst betale inn hele beløpet på én gang.

Ved kjøp med BAUHAUS kredittkort blir leveringsadressen den samme som den registrerte adressen. Det gis muligheten til å endre leveringsadresse hvis du identifiserer deg med BankID på kjøpstidspunktet.

Utregningseksempel, delbetalingsalternativer og allmenne vilkår finner du her snart.

Vil du søke om et BAUHAUS Kontokort kan du gjøre det på bauhaus.no/blimedlem. Har du ytterligere spørsmål er du velkommen til å ringe vår kundetjeneste på 64 00 10 80.

Du kan også sende e-post till kundeservice@bauhaus.no.

BETALING MED FAKTURA

Resurs Bank

Kjøp nå – betal etter levering!

Når du betaler via Resurs Bank-faktura, handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjonen din, og betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

 • Få alltid hjem varene før du betaler
 • Betalingstid - 30-60 dager *
 • Du trenger aldri å oppgi kortdetaljer
 • Alltid 14 dager angrerett i henhold til distanse- og hjemmesalgsloven
 • Mulighet for delbetaling

Du mottar fakturaen på den e-postadressen du spesifiserte ved bestilling.

For din sikkerhet kan du velge å betale med faktura og deretter betale etter at du har mottatt varene. Du trenger ikke å betale før neste måned, 30-60 dager etter kjøpet. Fakturagebyret for kunden er 0 kr. Vi samarbeider med Resurs Bank som overtar fakturaen din for oss og som foretar en tilpasset kredittvurdering av deg som kjøper. Du vil raskt få en tilbakemelding. Fakturaen blir sendt når varen sendes. Ved manglende eller utilstrekkelig betaling som nevnt ovenfor, vil et påminnelsesgebyr i henhold til loven, NOK 60, og renter for den til enhver tid benyttede kreditt være 22,2 %. Kunden kan bli tilbudt andre finansielle tjenester.                 

Ved kjøp med BAUHAUS-faktura blir leveringsadressen den samme som den folkeregistrerte adressen. Det er mulig å endre leveringsadressen hvis du identifiserer deg med BankID på kjøpstidspunktet.

Har du ytterligere spørsmål er du velkommen til å ringe Resurs Bank på 22 56 37 33. Du kan også sende en e-post til kundetjeneste@resursbank.no

Resurs Bank AB (publ), organisasjonsnummer 516401-0208

 

* For eksempel: Kunden mottar fakturaen sin 15. juli. Det fakturerte beløpet må betales i sin helhet slik at Resurs Bank mottar pengene innen 31. august.

DELBETALING

Resurs Bank

Ønsker du å dele opp betalingen din, har vi også gode tilbud i samarbeid med Resurs Bank. Hvis du velger 12 måneders nedbetaling er det helt rentefritt, men du kan også velge en lengre nedbetalingsperiode med konkurransedyktige betingelser. En kredittvurdering gjøres online, og du vil få en rask tilbakemelding. Din første faktura kommer måneden etter kjøpet, og da velger du betalingsalternativer.

 • Få alltid varene hjem før du betaler
 • Du trenger aldri å oppgi kortopplysninger
 • Alle dine kjøp samles på en faktura
 • Kjøp nå - betal i slutten av neste måned
 • En fakturaavgift på 35 kr, uansett antall kjøp
 • Du kan når som helst betale hele beløpet på én gang
Delbetaling Rente Etabl.geb. Fakturageb. Valuta Minimumsbeløp
3 mnd 0,00% 95,00 35,00 NOK 1000,00
6 mnd 0,00% 195,00 35,00 NOK 1000,00
12 mnd 0,00% 295,00 35,00 NOK 1000,00
24 mnd 0,00% 495,00 35,00 NOK 1000,00

 

På kjøpstidspunktet blir det utført en kredittvurdering som i noen tilfeller betyr at det tas ut en kredittrapport. Du vil da motta en kopi av kredittrapporten per e-post.

Ved kjøp med BAUHAUS-delbetaling blir leveringsadressen den samme som folkeregistrert adresse. Det er mulig å endre leveringsadressen ved at du legitimerer deg med BankID på kjøpstidspunktet.

Har du ytterligere spørsmål er du velkommen til å ringe Resurs Bank på 22 56 37 33. Du kan også sende e-post til kundetjeneste@resursbank.no

 

26763+ fornøyde kunder!

35546 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…