Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

GI BORT ET GAVEKORT TIL EN DU VIL GLEDE!


Vil du glede noen, men er usikker på hvordan? Et gavekort er alltid et sikkert valg. Alle synes det er stas å tilføre noe fint til hjemmet, enten det involverer verktøy, en spade eller en rake til hagen – eller en pensel og maling. Et gavekort fra BAUHAUS passer til alle; de som elsker verktøy, har grønne fingre eller er innredningsentusiaster. BAUHAUS sitt enorme sortiment gir muligheten til å oppfylle personlige ønsker.
Du bestemmer selv hvilket beløp du ønsker å gi. Gavekortet kan løses inn på alle BAUHAUS varehus i Norge og brukes akkurat som et bankkort ved betaling. Dersom ikke hele beløpet blir brukt ved handelen, blir restbeløpet stående på kortet og kan brukes ved en annen anledning hos BAUHAUS.

Gavekortet får du kjøpt i informasjonen på varehuset nær deg. Kortet er gyldig i 3 år fra det er utstedt. Kortets saldo vil alltid kunne oppgis i BAUHAUS sine varehus. Om man ønsker å bruke et slikt gavekort på BAUHAUS.no, ta kontakt med vår kundeservice på 64 00 10 80, så vil de informere deg om hvordan dette løses.

 

Kjøp av gavekort på nett

Akkurat nå tilbyr vi ikke kjøp av våre egne gavekort via BAUHAUS.no.

Om det skulle være ønskelig å kjøpe et gavekort på nett som kan brukes hos oss, så er dette fremdeles mulig å gjøre via tjenesten GoGift.
OBS! Dette gavekortet via GoGift, kan kun brukes i våre varehus og ikke på nett!
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer