Viktig informasjon angående Covid-19
Privat
Foretak
Varemerker
Privat
Foretak
Favoritter
Fasadebelysning
Bedlamper
Spotlights

Når vi bor så langt nord som vi gjør er det viktig å ta hensyn til vær og klima når du skal velge å installere noe som skal stå ute hele året. Derfor er det lurt å velge lamper i solide materialer som tåler både vær og vind. Det er viktig at de ikke ruster eller blir skadet av regn eller snøstorm. Selv om de fleste utelampene henger relativt tørt bak hushjørner eller under garasjetak, er utendørs belysning noe som skal vare i mange år. Alt dette finner du på BAUHAUS.

Tips 1! Vi trenger ofte mindre lys utendørs enn vi tror. Når det er helt mørkt ute, gjør litt lys en stor forskjell. Derfor er det ikke nødvendig med kraftige utelamper som både blender og irriterer naboer og forbipasserende.

Tips 2! Garasjer trenger ofte ikke mye lys. Kjører du inn for å parkere og har frontlyktene på bilen til å vise veien, er det ikke alltid nødvendig med så mye lys her. Bare litt til å komme seg ut og inn.
Den viktigste funksjonen til en utendørs lampe er å vise deg vei og at du kommer deg trygt inn i huset, selv om det er mørkt ute. Riktig utebelysning sikrer at du kan holde øye med underlaget og ikke snubler eller faller på en glatt vei.

Har du noe pent utenfor huset som er verdt å fokusere på så kan det være flott å pynktbelyse en pen syrin eller et lite lekehus.

Det mest populære alternativet til utendørs belysning er vegglamper. De er enkle å montere, anvendelige og funksjonelle og tar seg ofte pent ut på bygningen. Vegglamper finnes i mange fasonger og former – og med uplight, downlight eller begge deler. Dette kan ha stor betydning og effekt på miljøet og stemningen.

Sensorlamper blir mer og mer populære, og det er lett å skjønne hvorfor: Med sensor på utelyset trenger du aldri å tenke på å skru lyset av og på. Du kan stille inn sensoren til å skrus på innenfor en viss rekkevidde, og dette bør du justere slik at det passer til området der du bor.

LED-lys er det mest populære i lampeverdenen, og det er forståelig, for LED-pærer er som kjent svært holdbare og energi- og miljøvennlige.  I tillegg er de som skapt til utendørs bruk. LED-lys tenner øyeblikkelig og klarer seg veldig fint i kaldt klima. Noen utelamper har innebygd LED-pærer når du kjøper dem, men hvis de ikke har det, kan du selv bytte ut lyspæren og oppgradere utelyset ditt. 

Se hele sortimentet av utendørs belysning her.
 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…