Varemerker
Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer
Fasadebelysning
Spotlights
Belysningssystem
Søyler & pullerter
Lyktestolper
Solcellebelysning

Lommelykter & Hodelykter
Arbeidsbelysning
Se hele sortimentet

BAUHAUS har et stort utvalg av utendørs belysning, både på BAUHAUS.no og i våre varehus. Vi har en egen avdeling til belysning hvor du finner det meste innen utendørs belysning både fra våre egne og kjente merkevarer.
Enten du ser etter belysning til terrassen, hagen eller garasjen finner du en lampe du blir fornøyd med hos oss. Hos oss finner du alt fra klassiske til moderne og minimalistiske utelamper fra kjerne merkevarer som Konstsmide, Markslöjd, Design For The People, Nordlux, Ecolite, Eglo og mange flere.
Ønsker du å endre uttrykket på fasaden til huset kommer du langt på vei ved å bytte ut fasadebelysningen til en ny stil eller nye farger. Se vårt store utvalg av fasadebelysning og bli inspirert! Det er også mulig å bruke spotlights for utendørs bruk om du vil skape en god atmosfære med belysning der du har overbygg.
Ved å bruke lyktestolper eller pullerter i hagen eller ved oppkjørselen kan du skape et godt opplyst område som både er trygt å ferdes i, samtidig som det gir hageområdet et flott uttrykk.
BAUHAUS har også et stort utvalg spesialbelysning for utendørs bruk. Enten du ser etter en morsom og kreativ solcellebelysning, arbeidsbelysning for utendørs bruk, belysning til flaggstangen eller lommelykter og hodelykter finner du det du trenger hos oss.
Om du bare vil bli inspirert kan du se hele utvalget innen utendørs belysning her.
 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…