Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Kundeanmeldelser

Vi vil vite hva du synes!

 

Din mening om produktet vil hjelpe fremtidige kunder med å ta riktig kjøpsbeslutning. Hva liker du, og hva synes du ikke noe om? Hva fungerte bra og hva fungerte mindre bra? Det kan ta opptil 72 timer før en anmeldelse vises. Dette skyldes at vi må gjennomgå anmeldelsen slik at innholdet ikke er støtende. Selvfølgelig prøver BAUHAUS alltid å publisere anmeldelser så raskt  som mulig.

 

KONKURRANSE

Konkurransen er rettet mot privatpersoner som har kjøpt minst én vare i BAUHAUS nettbutikk. BAUHAUS-ansatte, leverandører eller samarbeidspartnere har ikke lov til å delta i konkurransen. Konkurransen består i å skrive en anmeldelse om det kjøpte produktets art, levering og opplevelse. En jury bestående av 3 personer vil bedømme hvilke 2 anmeldelser i løpet av en kalendermåned som anses å skape mest mulig verdi for andre kunder i deres kjøpsbeslutning. Anmeldelsene trenger ikke å gi høy karakter for å vinne. Premien består av et gavekort på 500 kr som ikke kan byttes mot kontanter. BAUHAUS forbeholder seg retten til å publisere alle anmeldelser.

Innleverte personopplysninger behandles i samsvar med personopplysningsloven  og vil bare bli brukt til administrasjon av gevinsten.

 

HVORDAN skriver jeg en god anmeldelse?

  • Forklar hvorfor du likte eller ikke likte produktet. De aller beste anmeldelsene inkluderer ikke bare om du likte eller ikke likte produktet, men også hvorfor. Sammenlign med lignende produkter som du har brukt.
  • Din anmeldelse skal være relevant for det spesifikke produktet du kjøpte.
  • Vær ærlig. Vi ønsker oss din ærlige mening om produktet. Vi fjerner eller redigerer ikke anmeldelser fordi de er kritiske.

BAUHAUS er av den oppfatning at all nyttig informasjon som kan hjelpe kunden i en kjøpsbeslutning er verdifull.

 

HVORFOR BLE MIN ANMELDELSE AVVIST ELLER SLETTET?

Hvis anmeldelsen din ikke er i samsvar med disse retningslinjene, blir den avvist eller fjernet.

  • Upassende innhold; anmeldelser kan ikke inneholde banning, telefonnumre, postadresser, nettadresser som ikke er relatert til BAUHAUS.
  • Alle anmeldelser som ikke er produktrelatert til det spesifikke produktet. Anmeldelsene vises kun i sammenheng med selve produktet. Derfor er det bare produktanmeldelser som er aktuelle i dette forumet. Hvis du vil reklamere produktet eller gi kommentarer til noe annet, så er kundeservice@bauhaus.no den rette veien å gå.
  • Krenkende innhold; vi tillater ikke anmeldelser som uttrykker intoleranse mot religion, kjønn, seksuell legning eller nasjonalitet.
  • Fremme ulovlig oppførsel; anmeldelser kan ikke oppmuntre til eller støtte oppførsel som er ulovlig eller voldelig.
  • Vi vil ikke publisere anmeldelser som inneholder noen form for personlig informasjon (f.eks. fullt navn, e-postadresse, ordrenummer, telefonnummer eller lignende) av sikkerhetsgrunner. Bruk bare fornavnet.
  • Det er tillatt å kommentere BAUHAUS’ kompetanse, så lenge kommentarene ikke virker truende eller uthengende.
  • Omtaler for reklameformål - Vi tillater ikke selgere eller leverandører å skrive kundevurderinger for sine egne produkter eller tjenester. Dette gjelder selv om du skriver en negativ anmeldelse om et produkt som tilhører en konkurrent.

 

BAUHAUS har rett til å bruke alle anmeldelser som sendes inn til markedsføringsformål. Selvfølgelig vil anmelderen bli kontaktet før publisering.

 

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer