Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Hagemøbler
for livet utendørs

Mix og match
spisegrupper på dine premisser

Sitteputer og putekasser 
behagelig og praktisk

Store valgmuligheter 
for late sommerdager

Forleng utedagene
skap en magisk atmosfære

Grill ute hele året
lag de deiligste retter

Drømmer du om et uteplass med hagemøbler hvor du kan samle familie og venner på deilige sommerdager? Og drømmer du i tillegg om en frodig oase på terrassen med krukker i forskjellige størrelser - alle med dine favorittblomster? Da har du kommet til rett sted.

På BAUHAUS finner du et enormt sortiment av utemøbler i høy kvalitet, med god komfort og ikke minst til hyggelige priser!

BAUHAUS tilbyr hagemøbler i alle stilarter - moderne, klassisk eller tradisjonelt. Mange ser for seg at de ønsker mer eller mindre vedlikeholdsfrie hagemøbler som f.eks. aluminium eller rotting som enkelt kan vaskes lett over ved behov. Mens andre igjen gjerne vil ha ekte tre og all sjarmen det medfører når sommer etter sommer får satt sine spor og patinaen begynner å bli synlig for alvor. Felles for alle hagemøbler, store som små, vedlikeholdsfrie eller ikke, er at de bør beskyttes av et møbeltrekk i vær og vind og hageputene bør oppbevares i en putekasse når de ikke brukes. Samtidig krever møbler i tre å vedlikeholdes med tre/- eller teakolje. Med rett vedlikehold har du glede av møblene dine i mange og gode sesonger fremover.

Hva er vel bedre enn å nyte solstrålene i en solseng eller solstolsolseng eller solstol og kjenne at kroppen fylles opp av D-vitaminer! Samtidig som du har en lemonade og en god bok på avlastningsbordet.

Moderne, stilfulle og deilige loungesett er in i tiden som aldri før. Enten kun for å nyte en kopp kaffe etter jobb eller kanskje en frokost under parasollen eller kanskje i en paviljong. Rottingsettene er kommet for å bli, mens mer minimalistiske aluminiumsmøbler er godt etablert i trendbildet. Og mens gjestene mingler på terrassen eller i hagen lages de deiligste retter på grillen og spisegruppen er allerede dekket på for et herlig grillmåltid og til sosial hygge. Solcellebelysningen i form av lyslenker, bordlamper eller gulvlamper skaper den rette stemningen når mørket faller på og terrassevarmeren varmer deilig rundt bordet når gradene synker.

For et gyngende innslag til utemiljøet kan en hammock, med sin behagelige gyngeeefekt, kanskje vært perfekt å ha langs den ene leveggen på terrassen eller under treet i hagen. 

En uteplass er ikke bare for de med store terrasser og hager, men også for de med litt mindre plass. i vårt sortiment finner du flotte cafésett og balkongmøbler til de med mindre plass og/eller balkong. Balkongen kan fylles opp med balkongkasser med dine favorittblomster, lyslenker fra et hjørne til et annet, et utendørs teppe, lykter og familie og venner. Bruk fantasien til å skape ditt favoritt-uteområde. 

For å komplettere utemiljøet så har vi et fantastisk utvalg av utendørspotter. Våre fontener er dekorative innslag til hagen i tillegg til øvrig hagedekorasjon som skaper det lille ekstra. 

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer