Bedrift? Logg inn eller bli bedriftskunde her i dag.
Varemerker

Mix og match
Spisegrupper på dine premisser

For de behaglige stundene

For late sommerdager

Skap den hygglige atmosfæren utendørs

Grill på terrassen

Drømmer du om et uteområde med nye hagemøbler hvor du kan samle familie og venner på deilige sommerdager? Og drømmer du i tillegg om en frodig oase på terrassen med krukker i forskjellige størrelser - alle med dine favorittblomster? Da har du kommet til rett sted. På BAUHAUS finner du et enormt sortiment av utemøbler i høy kvalitet, med god komfort og ikke minst til hyggelige priser!

På BAUHAUS finner du hagemøbler i alle stilarter, så om du er den moderne, den klassiske eller den litt mer tradisjonelle typen,  så har vi et hagesortiment som favner de aller fleste. Mange ser for seg at de ønsker mer eller mindre vedlikeholdsfrie hagemøbler som f.eks. aluminium eller rotting som enkelt kan vaskes lett over ved behov. Mens andre igjen gjerne vil ha ekte tre og all sjarmen det medfører når sommer etter sommer får satt sine spor og patinaen begynner å bli synlig for alvor. Felles for alle hagemøbler, store som små, vedlikeholdsfrie eller ikke, er at de bør beskyttes av et møbeltrekk i vær og vind og hageputene bør oppbevares i en putekasse. Samtidig krever møbler i tre å vedlikeholdes med tre/- eller teakolje. Da vil du få glede av møblene dine i mange sesonger og år fremover.

Når solen er på sitt beste, hva er vel bedre enn å nyte solstrålene i en solseng eller solstol og kjenne at kroppen fylles opp av D-vitaminer! Samtidig som du har en lemonade og en god bok på avlastningsbordet.

Moderne, stilfulle og deilige loungesett er in i tiden som aldri før. Enten kun for å nyte en kopp kaffe etter jobb eller kanskje en frokost under parasollen eller kanskje i en paviljong. Rottingsettene er kommet for å bli, mens mer minimalistiske aluminiumsmøbler er godt etablert i trendbildet. Og mens gjestene mingler på terrassen eller i hagen lages de deiligste retter på grillen og spisegruppen er allerede dekket på for et herlig grillmåltid og til sosial hygge. Solcellebelysningen i form av lyslenker, bordlamper eller gulvlamper skaper den rette stemningen når mørket faller på og terrassevarmeren varmer deilig rundt bordet når gradene synker.

For et gyngende innslag til utemiljøet er en hammock, med sin behagelige gyngeeefekt, kanskje vært perfekt å ha langs den ene leveggen på terrassen eller under treet i hagen. 

Et uteområdet er ikke bare for de med store terrasser og hager, men også for de med litt mindre plass. i vårt sortiment finner du flotte cafésett og balkongmøbler til de med mindre uteplass og/eller balkong. Balkongen kan fylles opp med balkongkasser med dine favorittblomster, lyslenker fra et hjørne til et annet, et utendørs teppe, lykter og familie og venner. Bruk fantasien til å skape ditt favoritt-uteområde. 

For å komplettere utemiljøet så har vi et fantastisk utvalg av utendørspotter. Våre fontener er dekorative innslag til hagen i tillegg til øvrig hagedekorasjon som skaper det lille ekstra. 

 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer

Loading…