PrivatBedrift
Varemerker
PrivatBedrift
Favoritter
Loungesett
Spisegrupper
Balkongmøbler
Cafésett
Solsenger & solstoler

FOR LATE SOMMERDAGER
Parasoller
Partytelt & Paviljonger
Hengekøyer
Solseil

MIX OG MATCH
SPISEGRUPPER PÅ DINE PREMISSER
Posisjonsstoler
Lenestoler
Spisebord
Avlastningsbord

BENKER OG SOFAER
AVSLAPNINGEN I HAGEN ER BEST NÅR DEN ER SPONTAN
Benkesett
Benker
Sofaer

FOR DE BEHAGELIGE STUNDENE
Posisjonsputer
Stolputer
Puter solseng
Puter til hagebenk

VÅRE VAREMERKER

FORLENG HAGEMØBLENES LEVETID
OPPBEVARING, RENGJØRING & BEHANDLING
Møbletrekk
Putekasser

SKAP DEN HYGGLIGE ATMOSFÆREN UTENDØRS
Utendørspotter
Fontener & hagedekorasjon
Terrassevarmere

Er du på utkikk etter nye hagemøbler?

På BAUHAUS finner du de aller siste trendene og et enormt sortiment av utemøbler til høy kvalitet og hyggelige priser!

Det er ikke alltid lett å velge i jungelen av hagemøbler. Mange ser dog for seg at de ønsker et mer eller mindre vedlikeholdsfritt møbel hvor det bare er å vaske lett av ved behov. Mens andre igjen gjerne vil ha ekte tre og all sjarmen det medfører når patinaen får satt sine spor. Felles for alle hagemøbler, store som små, er at de liker å beskyttes av et møbeltrekk i vær og vind og putene bør oppbevares i en putekasse. Samtidig krever møbler i tre å vedlikeholdes med tre/- eller teakolje. Da vil du ha glede av møblene dine i mange sesonger fremover.

Når solen er på sitt beste, hva er vel bedre enn å nyte solstrålene i en solseng eller solstol og kjenne at kroppen fylles opp av D-vitaminer! Samtidig som du har en lemonade og en god bok på et avlastningsbord.

Moderne, stilfulle og deilige loungesett og med fantastiske lenestoler er in i tiden som aldri før. Enten kun for å nyte en kopp kaffe under parasollen eller solseilet, eller nyte late og deilige sommerdager og –kvelder. Solcellebelysningen skaper den rette stemningen og terrassevarmeren varmer rundt bordet når mørket faller på. Rottingsettene er kommet for å bli, mens mer minimalistiske aluminiumsmøbler tar mer og mer plass. Og kanskje skulle du bare ha et loungesett, men ender også opp med en spisegruppe i samme stil som innbyr til deilige retter fra grillen mens gjestene mingler i hagen. Og sittekomforten skal så klart være optimal - vi sørger for et rikt utvalg av puter til hagemøblene og til andre stoler. Og hvis du kun er ute etter et hagebord eller spisebord så har vi utebord til enhver aneldning. 

Hva med en hengestol som festes i taket eller andre egnede steder – til stor glede for både voksne og barn. For å komplettere utemiljøet så har vi et fantastisk utvalg av utendørs potter hvor du kan plante dine favorittblomster! Våre fontener er dekorative innslag til hagen i tillegg til øvrig hagedekorasjon som skaper det lille ekstra. 

Vi skal ikke glemme at hagemøbler ikke bare er spisegrupper og loungesett for store terrasser og hager. I vårt sortiment tilbyr vi også flotte cafésett og balkongmøbler til de med mindre uteplass og/eller balkong.

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…