Varemerker
Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer
Innendørs belysning
Utendørs belysning
Julebelysning
Lyskilder
Strømbryter & vegguttak
Skjøteledninger & Stikkontakter

Lys opp din tilværelse!
På BAUHAUS har vi et enormt utvalg av innendørs belysning og utendørs belysning i vår store og moderne belysningsavdeling. Ønsker du å fornye lysene til fasaden på huset, få stemningsbelysning i hagen, taklampe over kjøkkenbordet eller ledspotter på badet – du finner alt hos oss!
Belysningen både innendørs og utendørs bør være tilpasset og planlagt, og i riktig mengde på rett sted. Lyset er avgjørende for hva slags effekt omgivelsene har på oss mennesker. Det første du bør ha gjort deg noen tanker om er hvilken funksjon belysningen skal ha. Belysning deles gjerne inn i direkte og indirekte belysning. Direkte belysning er når lyskilden lyser direkte på ønsket sted, for eksempel for å punktbelyse et vakkert tre i hagen, klærne i garderoben eller få et godt arbeidslys på skrivebordet. Indirekte belysning er lys som reflekteres i rommet, stemningslys på veggen i stuen eller taklampen over spisebordet, for å nevne noe.
Valgene er mange og lys er ikke bare et lys, men har mange forskjellige funksjoner. BAUHAUS hjelper deg å velge rett belysning fra vårt omfangsrike utvalg fra kjente leverandører som By Rydéns,Ecolite, Markslöjd, Luminans, Osram, Ledvance, Philips og Tween Light.
 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…