PrivatForetak
Varemerker
PrivatForetak
Favoritter
Yotpo Header Image

24796+ fornøyde kunder!

34259 Anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Omtaler

  • (21581)
  • (3215)
  • (1635)
  • (1478)
  • (6350)
Göran L. , Bekreftet kunde
22-10-2021

Utmärkt!

Utmärkt!
Loading...
Stefan B. , Bekreftet kunde
22-10-2021

Snabb leverans 👍

Snabb leverans 👍
Loading...
Dinah M. , Bekreftet kunde
22-10-2021

Skickade försent

Skickade försent
BAUHAUS 22-10-2021

Hej, Tack för din recension! Vi beklagar att dina produkter skickades ut för sent. Tyvärr sker förseningar, det är självklart inte något vi strävar efter och vi ber om ursäkt att det går ut över dig som kund. Jag hoppas att du trots detta blir nöjd över dina produkter. Ha en fortsatt fin dag! Mvh Emma, BAUHAUS.se

Loading...
Kent J. , Bekreftet kunde
22-10-2021

Negativ

Negativ
BAUHAUS 22-10-2021

Hej, Vad tråkigt att höra att ni inte är nöjd med er upplevelse på vår hemsida! Som jag förstår det så skickades er order i retur då ni inte vart meddelade om att den fanns på ert postombud och när detta uppmärksammas så har återbetalningen gått för långt för att stoppas. Jag beklagar att detta skett men ser att ni beställt er motorolja på nytt. Jag hoppas ni är nöjd med produkten. Ha en fin dag! Mvh Nathalia, BAUHAUS.se

Loading...
Anna C. , Bekreftet kunde
22-10-2021

Order och hemleverans av kakel

On time in full! Budet hjälpte oss att bära upp kaklet till lägenheten på första våningen! Tack!
Loading...
Sven B. , Bekreftet kunde
22-10-2021

Leveransen

tog för lång tid
BAUHAUS 22-10-2021

Hej, Tack för din recension! Vad tråkigt att höra att leveransen tog lång tid. Vi beklagar detta och tackar för dina synpunkter. Vi hoppas att du nu har mottagit leveransen och att du är nöjd med ditt inköp! Ha en trevlig dag! Mvh Rebecca, BAUHAUS.se

Loading...
Liisa K. , Bekreftet kunde
22-10-2021

Trevlig och hjälpsam chaufför

Trevlig och hjälpsam chaufför
Loading...
Claes Ö. , Bekreftet kunde
22-10-2021

Boka på nätet och hämta

Boka på nätet och hämta i butiken mycket smidigt
Loading...
Ulf W. , Bekreftet kunde
22-10-2021

Frakten helt ok

Frakten helt ok
Loading...
Youping S. , Bekreftet kunde
22-10-2021

Delivery in time.

Delivery in time.
Loading...
Lars S. , Bekreftet kunde
22-10-2021

Suverän!

Suverän!
Loading...
Anna S. , Bekreftet kunde
22-10-2021

Snabbt smidigt, flera olika fraktalternativ

Snabbt smidigt, flera olika fraktalternativ
Loading...
Lars S. , Bekreftet kunde
22-10-2021

Nytt golv

Suverän service och vänligt bemötande dels i butiken och sedan även vid monteringen på plats hemma.
Loading...
Lars-Åke H. , Bekreftet kunde
22-10-2021

Snabb service, saknar dock valet

Snabb service, saknar dock valet att kunna beställa till "mitt" varuhus fraktfritt.
Loading...
Lars-Åke H. , Bekreftet kunde
22-10-2021

Snygga snitt

Snabb leverans och klingan ger snygga snitt
Loading...
Bengt-Ove S. , Bekreftet kunde
21-10-2021

Snabb hemleverans

Snabb hemleverans
Loading...
Anneli W. , Bekreftet kunde
21-10-2021

Bemötande o service

Dåligt bemötande vid telefonkontakt. Inte rätt person på rätt plats! Likadant när vi skulle hämta ut varan. Personalen satt i telefon länge länge och fokuserade inte ett dugg på oss som skulle hämta / byta varor! Dessutom frg de om ärendet var anmält o administrationen var klart överdriven för oss som skulle hämta. Om möjligt kommer vi inte beställa från Bauhaus igen.
BAUHAUS 21-10-2021

Hej, Tack för din recension! Vad tråkigt att höra om din upplevelse med dålig service och bemötande. Vi beklagar detta och tackar för dina synpunkter. Du får gärna återkomma med vilket varuhus det gäller så skall vi självklart ta det vidare till de ansvariga. Du kan återkomma genom att besvara detta mejl. Ha en trevlig dag! Mvh Rebecca, BAUHAUS.se

Loading...
Mattias I. , Bekreftet kunde
21-10-2021

Snabb leverans

Snabb leverans
Loading...
Mats E. , Bekreftet kunde
21-10-2021

Recensionen gäller själva beställningen och inte produkten

Kan av någon anledning inte att beställas för avhämtning i varuhus. Man kan inte endast beställa en för då kommer man inte uppp i minbeloppet för beställning som skickas, utan i mitt fall fick man beställa 2
Loading...
Lysander B. , Bekreftet kunde
21-10-2021

Betalning

Ni använder er av resursbank, de gjorde en kreditupplysning för ett belopp kring 600:-. Dåligt! De flesta företag som har Klarna ex gör inte kreditupplysningar för enskilda mindre belopp!
BAUHAUS 21-10-2021

Hej, Vi beklagar att du känner så. Oavsett belopp görs alltid en kreditupplysning för att garantera att våra kunder har möjlighet att betala. När det gäller mindre belopp görs det en mindre kreditupplysning som inte kommer synas för banker. Ha en fortsatt fin dag! Mvh Emma, BAUHAUS.se

Loading...
Charlotte K. , Bekreftet kunde
21-10-2021

Två dagar så var paketet

Två dagar så var paketet hos oss!
Loading...
Leif U. , Bekreftet kunde
21-10-2021

Mycket nöjd.

Har alltid tyckt om Bauhaus både personalen som är kunniga samt vänliga samt Bauhaus sortiment.
Loading...
Dagmara
21-10-2021

Mycket dålig med återköp av dåliga varor

Köpte en burk av oljebaserad spackel, men väl hemma insåg att speckeln var mycket uttorkad. Körde tillbaka till butiken, men personen där försökte att övertala mig att just uttorkad så ska den vara, att alla är likadana, och att de kontaktade oruducenten (Jotun) som sa precis samma. Personen pekade även på förpackningen att det står: "hård och slitstark". Skämt. Har fått annan burk istället. Samma grej. Kontaktade själv Jotun- nej, så ska det inte vara! Nu vill vi göra en retur, men i annan butik än det vi köpte och har fått nej- vi ska köra till ursprungliga butiken. Klimatfrågor, Bauhaus?!
BAUHAUS 21-10-2021

Hej, Jag beklagar, så ska det givetvis inte gå till. Jag ser att du har ett ärende öppet och att vi kontaktat er senast idag om detta. Svara på mejlet med en bild på kvittot så ska vi se till att hjälpa er vidare. Ha en fin dag! Mvh Nathalia, BAUHAUS.se

Loading...
Krister F. , Bekreftet kunde
21-10-2021

Mycket smidigt o snabb felfri

Mycket smidigt o snabb felfri leverans.
Loading...
Krister F. , Bekreftet kunde
21-10-2021

Snabb leverans.

Mycket smidigt att handla på nätet. D å jag har ca 4,5 mil till närmsta butik. Sparade in bilresa på ca 9 mil och sparade mycket tid levererades snabbt och fellfritt. Mycket nöjd kund har handlat många saker på bahuse och alltid blivit mycket nöjd. Toppen betyg från med.
Loading...
Per E. , Bekreftet kunde
21-10-2021

Katastrof!

Katastrof!
BAUHAUS 21-10-2021

Hej, Tack för din recension! Det är tråkigt att höra att du är missnöjd över din upplevelse hos oss. Du får gärna återkomma med mer detaljer kring varför du inte är nöjd så ska vi se över hur vi kan förbättra oss. Ha en fortsatt fin dag! Mvh Emma, BAUHAUS.se

Loading...
Alan 2.
21-10-2021

Bromma

förutom att bromma är en av de bästa Bauhaus. Jag måste nämna Baris som ger 120% service och har stor kunskap om utrustning som säljs. stort tack Baris för den pågående supporten och kundtjänsten!
Loading...
Leif A. , Bekreftet kunde
21-10-2021

Fortfarande inte fått några varor

Fortfarande inte fått några varor
BAUHAUS 21-10-2021

Hej, Jag beklagar förseningen av er order! Jag ser att ni anmält detta och ser just nu en konversation mellan din handläggare och transportbolaget. Du bör få ett mejl med ny leverans inom de närmaste dagarna. Ha en fin dag! Mvh Nathalia, BAUHAUS.se

Loading...
Lilian J. , Bekreftet kunde
21-10-2021

Inga problem. Allt löste sig

Inga problem. Allt löste sig med byte och frakt
Loading...
Jonas G. , Bekreftet kunde
21-10-2021

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans
Loading...
 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…