Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.
Yotpo Header Image

78130+ fornøyde kunder!

93892 Anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Omtaler

  • (67344)
  • (10786)
  • (4002)
  • (2452)
  • (9308)
Nina B. , Bekreftet kunde
19-06-2024

Smidigt.

Smidigt.
Loading...
Fredrik G. , Bekreftet kunde
19-06-2024

Allt gick supersmidigt! Väldigt snabb

Allt gick supersmidigt! Väldigt snabb leverans och tjejen som körde ringde också och berättade att hon skulle bli 5 min försenad. Vilket företag gör det? Bara toppenbetyg!
Loading...
Annika R. , Bekreftet kunde
19-06-2024

Bra produkt nöjd

Bra produkt nöjd
Loading...
KENTH T. , Bekreftet kunde
19-06-2024

Positiv.

Positiv.
Loading...
Klas L. , Bekreftet kunde
19-06-2024

Beställde hemkörning men jag fick

Beställde hemkörning men jag fick problem att möta upp. Men chauffören löste det åt mig. Mycket bra.
Loading...
Fredrik S. , Bekreftet kunde
19-06-2024

Smidigt att köpa online. Frakten

Smidigt att köpa online. Frakten gick snabbt och smidigt, trevlig chaufför.
Loading...
Gabrielle B. , Bekreftet kunde
19-06-2024

Smidig och bra hjälp i

Smidig och bra hjälp i varuhuset, skönt att få dem ihopplockade. Skulle däremot först levererats men leveransen ställdes in i sista minuten.
Loading...
Rolf D. , Bekreftet kunde
19-06-2024

Service o frakt utmärkt

Service o frakt utmärkt
Loading...
Jan K. , Bekreftet kunde
19-06-2024

Bring är bäst. Möjligt med

Bring är bäst. Möjligt med förlängd liggetid.
Loading...
Helena G. , Bekreftet kunde
19-06-2024

Allt funkade fint. Lite lång

Allt funkade fint. Lite lång leveranstid bara, men behövde inte ha varan så akut ändå.
Loading...
Maria A. , Bekreftet kunde
19-06-2024

Alltid så bra service på

Alltid så bra service på Bauhaus. Alla i personalen är så glada och hjälpsamma.
Loading...
Klas S. , Bekreftet kunde
19-06-2024

Snabb leverans

Snabb leverans
Loading...
Olivia B. , Bekreftet kunde
19-06-2024

Bra

Bra
Loading...
Valentino M. , Bekreftet kunde
18-06-2024

Bra flyt i allt.

Bra flyt i allt.
Loading...
Annica B. , Bekreftet kunde
18-06-2024

Snabb leverans. Chauffören ringde när

Snabb leverans. Chauffören ringde när han var på väg så jag kunde planera min dag
Loading...
Mandana S. , Bekreftet kunde
18-06-2024

Mycket nöjd

Mycket nöjd
Loading...
Lena W. , Bekreftet kunde
18-06-2024

Toppen bra.

Toppen bra.
Loading...
Bernt J. , Bekreftet kunde
18-06-2024

Väldigt bra service 👍

Väldigt bra service 👍
Loading...
Nikklo M. , Bekreftet kunde
18-06-2024

Snabb frakt, fullständigt nöjd hela

Snabb frakt, fullständigt nöjd hela vägen
Loading...
Amanda
18-06-2024

Återkommer aldrig trots upprepade kontaktförsök

Tyvärr, det värsta företaget jag någonsin haft och göra med. Kundservice lovar ringa upp flera dagar i rad utan att återkomma. Kan inte svara på nån fråga när vi ringer dem, utan hänvisar till handläggare som ”inte är på plats”. Reklamation som pågått i snart 3 månader.
BAUHAUS 18-06-2024

Hej Amanda! Tack för din recension! Jag ber om ursäkt att ditt reklamationsärende har pågått så lång tid utan några framsteg samt att du inte fått återkopplingen som du blivit utlovad, detta är något som vi aldrig vill att kunder ska uppleva så jag beklagar för hur detta har hanterats. Önskar dig en fin dag! Mvh José, BAUHAUS.se

Loading...
Camilla B. , Bekreftet kunde
18-06-2024

Tyckte det dröjde lite på

Tyckte det dröjde lite på frakten.
Loading...
Tony E. , Bekreftet kunde
18-06-2024

Allt har varit väldigt enkelt

Allt har varit väldigt enkelt och smidigt.
Loading...
Kristoffer S.
18-06-2024

Dålig grill

Får pengar tillbaka men hade hoppats på få en ny gril eller likvärdig då den jag köpt inte finns kvar. Ingen kompensation heller så nu måste jag stresdköpa nu grill dagar innan midsommarafton.
BAUHAUS 18-06-2024

Hej Kristoffer! Tack för din recension! Tråkigt att höra att grillen inte levt upp till dina förväntningar, jag beklagar detta. Jag hoppas att du hinner hitta en ny grill fram tills midsommarafton som du blir nöjd med. Önskar dig en fin dag! Mvh José, BAUHAUS.se

Loading...
Ulf H. , Bekreftet kunde
18-06-2024

Bra och smidig service vid

Bra och smidig service vid utlämningen
Loading...
Jan-Erik E. , Bekreftet kunde
18-06-2024

Mycket bra, fick hem den

Mycket bra, fick hem den på bron på bestämt klockslag. (DHL)
Loading...
Gökan M. , Bekreftet kunde
18-06-2024

Mycket bra

Mycket bra
Loading...
Hugo H. , Bekreftet kunde
18-06-2024

Lätt

Lätt
Loading...
Frida
18-06-2024

Grym!!

Fick hjälp av Ali!!
Loading...
Tomas T. , Bekreftet kunde
18-06-2024

Trevligt med frakt till dörren

Trevligt med frakt till dörren
Loading...
John
18-06-2024

Ali e bäst

Ali hjälpte mig väldigt bra benötande och service!!
Loading...
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer