Bli medlem i vår kundeklubb og få inspirasjon til ditt prosjekt!
Varemerker
Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer
Yotpo Header Image

40069+ fornøyde kunder!

57242 Anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Omtaler

Daniel P. , Bekreftet kunde
29-09-2022

Snabbt, smidigt, enkelt

Snabb leverans och enkelt att beställa. Väl inpackad, inga skador. Produkten motsvarande beskrivningen till fullo. Kommer beställ fler gånger
Loading...
Kerstin F. , Bekreftet kunde
20-09-2022

Så fint träd!

Så fint det blev med vårt nya lilla träd! Snabb och smidig leverans. Tack Bauhaus!
Loading...
Vaiki L. , Bekreftet kunde
15-09-2022

Bauhaus-butiken att lita på!

Jag har många gånger anlitat er och är mycket nöjd med den service ni har och de hantverkare som har varit här
Loading...
Vedran V. , Bekreftet kunde
04-09-2022

Akustikpanel från bästa Bauhaus!

Älskar Bauhaus! Utbudet är enormt, kvaliteten på varorna är topp och deras service är världsklass.
Loading...
Kerstin M. , Bekreftet kunde
03-07-2022

Så smidigt med snabb leverans.

Tack för superbra service! När varan man köper endast finns i grannstaden 5 mil från där man bor är det fantastiskt att på bara några dagar få varan levererad till Ica några kvarter hemifrån. Bättre service är svårt att uppnå. Än en gång Stort tack och trevlig sommar!
Loading...
Jenny S. , Bekreftet kunde
03-07-2022

Toppenrolig sup!

Har paddlat några lång sträckor och jag upplever att den är både stabil, går bra i vågor och man får med sig lite extra packning. Snabb leverans och jag är supernöjd :)
Loading...
Johan G. , Bekreftet kunde
01-07-2022

Staket

Köpte 2 st som ska vara till ett staket. Fick kapa till rätt längder och sen ska jag måla dom. Enkelt och smidigt köp med snabb leverans och till bra pris.
Loading...
Eva M. , Bekreftet kunde
01-07-2022

Bauhaus är bäst

Jag är hur nöjd som helst med min vackra stol. Slog mina förväntningar med Hästlängder. Skönt att få den hemleverad till dörren, det är verkligen lyx. 💝 Tack 🙏
Loading...
Niklas K. , Bekreftet kunde
17-06-2022

Duschkabin

Bra Sevice i butiken och fantastiskt smidig och bra leverans fram till Dörren.
Loading...
Therése B. , Bekreftet kunde
15-06-2022

Service

Fin vara men det bästa var den trevliga servicen vid hemleverans. Tydligt och trevlig kontakt. Bad om ursäkt för 15 minuters försening trots att de kom inom angivet tidsintervall. Soffan sitter man dessutom jätteskönt i.
Loading...
Kjell L. , Bekreftet kunde
14-06-2022

Sjukt bra kompressor!

Letat länge efter en liten smidig kompressor som är lätt att ta med och som är på 10bar, dom flesta små är bara på 8bar. Perfekt att ha i arbetsbilen, spikpistoler, pumpa däck samt blåsa av arbetskläderna innan man sätter sig i bilen. 👍 Och Bauhaus sjukt bra service o chatten dom har på hemsidan är väldigt bra o snabba svar.
Loading...
Erik J. , Bekreftet kunde
02-06-2022

Snabbleverans hamockskydd

Snabb leverans och till ett kanonbra pris. Supernöjd vid detta och tidigare köp via nätet från Bauhaus. Kan😀 varmt rekommendera Bauhaus.
Loading...
Bengt L. , Bekreftet kunde
27-05-2022

Vindskydd

Beställde Vindskydd via hemsidan, som var enkel och överskådlig. Snabb bekräftelse på beställningen. Körde på morgonen efter till avhämtningen på närmsta Bauhaus. Fin service och trevlig personal. Hög kvalitet på produkten till ett bra pris… …och så har det varit varje gång vi handlat på Bauhaus!
Loading...
Jimmy P. , Bekreftet kunde
10-05-2022

Bra leverans

Har inte använt jorden ännu. Men leveransen sköttes perfekt. Bra kontakt och info från chauffören om när leveransen skulle ske. Jag är jättenöjd.
Loading...
Erica M. , Bekreftet kunde
09-05-2022

Snabbt, smidigt och toppen!

Vi köpte byggnadställning "komplett climtec 7M" inför att vi behöver måla vårt 8 meter höga hus. Vi kunde själva boka in ett passande datum och tid för hemleverans direkt fram till dörren för bara 99kr! Transportören ringde och meddelade 20 minuter innan ankomst, mycket smidigt! Själva produkten var oerhört prisvärd och ser ut att hålla vad den lovar. Med stödbenen till kändes ställningen stadig även på högsta plattformen. Den går även bra att flytta i sidled med hjälp av hjulen. Bra köp helt enkelt!
Loading...
Björn K. , Bekreftet kunde
30-04-2022

Det var trasigt när jag

Det var trasigt när jag fick hemleveransen, mycket dåligt förpackat, Likadant som förra leveransen av lampor
BAUHAUS 30-04-2022

Hej, Tack för din recension! Vi beklagar att din beställning anlände defekt. Jag kan se att du har haft ett ärende hos oss gällande detta och att det har löst sig. Jag hoppas att du är nöjd över hanteringen av ditt ärende. Vi tackar så mycket för din feedback och önskar dig en fortsatt trevlig dag! Mvh Emma, BAUHAUS.se

Loading...
Roland B. , Bekreftet kunde
30-04-2022

Garantin gäller ej på Bauhaus

Hemleverans bra ,trevlig kille som levererade hemmagymmet. Har nu öppnat och monterat ihop och testat hemmagymmet. Sittdynan till gymmet ihoptryckt. Påtalade det med Bauhaus, med följande svar. Den kommer att bli bättre efter ett tag, och dessutom har vi inga sittdynor som reservdelar. Med andra ord ingen garanti på trasiga delar. Mitt krav var att få en ny sittdyna eller 500:- avdrag på priset. Men eftersom dynan skulle reparera sig självt så blev jag erbjuden 150:- i Good Will. Dynan har ej rests sig på en vecka.
BAUHAUS 30-04-2022

Hej, Tack för din recension! Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd över produkten. Jag kan se i ditt ärende att du har fått en ny sittdyna utskickad till dig, jag hoppas att det känns bra och att du är nöjd över hanteringen av ditt ärende. Vi tackar så mycket för din feedback och önskar dig en fortsatt trevlig dag! Mvh Emma, BAUHAUS.se

Loading...
Parsa R. , Bekreftet kunde
18-04-2022

Mycket smidigt

Det var väldigt smidigt att reservera och hämta ut varorna. Det gick väldigt snabbt efter jobbet.
Loading...
Peter B. , Bekreftet kunde
18-04-2022

Supernöjd

Fina fönster som passar in i våra timmerhus. Lätta att sätta in, smidiga att göra rent och täta. Letar du efter ljudisolerat fönster bör du kolla efter mera modernare. Men om du vill bevara det gamla utseendet så passar dessa alldeles fint. Inga skador, föraren var mycket hjälpsam och trevlig. Tack för snabb leverans :-)
Loading...
Bodil G. , Bekreftet kunde
17-04-2022

Ytterdörr + Yale doorman lås

Snabb och proffsig hjälp av säljare och montörer. Dörr + lås inköpt på en tisdag, leverans på torsdag och alllt monterat och klart på fredag 👌
Loading...
REMZI H. , Bekreftet kunde
15-04-2022

Hurtig leverring

eg varit svågstup butikken, men det sagte at den vare fintes inte mere i bauhaus, men jeg har købt den på nettet. De kunne godt sige til mig, at jeg kan købe den på nettet 😳
Loading...
Karl J. , Bekreftet kunde
13-04-2022

Riktigt bra service

Fick godset levererat till en parkering när det passade i körschemat. Riktigt proffsigt.
Loading...
Magnus W. , Bekreftet kunde
01-04-2022

Begagnad vara

Ett stort skämt när man blir skickad begagnade varor som ser ut att ha besökt oljegropen på en bilverkstad. Jag vill gärna ha den utbytt till en ny.
BAUHAUS 01-04-2022

Hej, Tack för din recension! Vad tråkigt att höra att du fick en smutsig förpackning. Om du önskar att upprätta en reklamation kan du besvara detta mejl med en bild på ditt kvitto/ordernummer så hjälper jag dig vidare. Vi tackar så mycket för din feedback och önskar dig en fortsatt trevlig dag! Mvh Emma, BAUHAUS.se

Loading...
Anna S. , Bekreftet kunde
01-04-2022

Fantastiskt fina

Panelerna är värda varenda krona, och leveransen gick snabbt och smidigt. Rekommenderar varmt!
Loading...
Charlotte B. , Bekreftet kunde
31-03-2022

Egentligen leveransen som var fel.

Egentligen leveransen som var fel. Böjd, borde emballeras på annat sätt
BAUHAUS 31-03-2022

Hej, Tack för din recension! Vi beklagar att din produkt anlände defekt. Om du önskar att upprätta en reklamation kan du besvara detta mejl med en bild på ditt kvitto/ordernummer så hjälper jag dig vidare. Ha en fortsatt trevlig dag! Mvh Emma, BAUHAUS.se

Loading...
Bengt J. , Bekreftet kunde
31-03-2022

Ordentligt

Ordentlig maskin. Ordentlig leverans. Toppen!
Loading...
LENNY S. , Bekreftet kunde
17-03-2022

Krossat vred annars som förväntat!

Ett av vreden var krossade. Reklamerat och inväntar respons från kundtjänst som skulle undersöka om ett nytt vred skulle beställas eller om hela aggregatet skulle återlämnas… Reservdelsvred finns, typ, överallt för 200kr att beställa. Så det ska bli intressant att följa.
BAUHAUS 17-03-2022

Hej, Tack för din recension! Vi beklagar att din vredet anlände defekt. Jag kan se att du har ett pågående ärende och du kommer att få vidare hjälp där. Jag hoppas att du blir nöjd över hanteringen av ditt ärende. Ha en fortsatt trevlig dag! Mvh Emma, BAUHAUS.se

Loading...
Ramon A. , Bekreftet kunde
12-03-2022

toalettstol som inte fungerar

Har beställt en toalettstol på internet, när jag monterar den funkar inte, kontaktade flera gånger kundservice och efter många mail fram och tillbaka vi är på rutt ett fortfarande, har funderat att ställa stolen framför ingången av ett BAUHAUS butik med en plakat och alla mail, kanske jag kommer i Smålands Nytt.
BAUHAUS 12-03-2022

Hej, Tack för din recension! Vad tråkigt att höra att toalettstolen inte fungerar samt att du inte är nöjd över hanteringen av ditt ärende. Jag kommer att ta detta vidare till din handläggare. Jag hoppas att detta löser sig så snabbt som möjligt. Vi tackar så mycket för din feedback och önskar dig en fortsatt trevlig dag! Mvh Emma, BAUHAUS.se

Loading...
Eva-Lotta R. , Bekreftet kunde
20-02-2022

Vit loftestege

Jättenöjd med min loftstege! Enkel att sätta ihop! Smidigt att den kom i två delar så man kunde frakta hem den inne i bilen. Hade produkten på bevakning då den var slut! Fick avisering så fort den fanns i lager och hämtade den efter beställning på mitt varuhus. Fick sms när den fanns för upphämtning! Allt väldigt smidigt och bra!!
Loading...
Jan O. , Bekreftet kunde
19-02-2022

Toppen

Jätte bra. Snabb leverans och väldigt bra packat.
Loading...
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Loading…