Finner du ikke det du leter etter? Klikk her
Yotpo Header Image

18578+ fornøyde kunder!

25741 Anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Omtaler

  • (16291)
  • (2287)
  • (1212)
  • (1172)
  • (4779)
Mats L.,
02-06-2020

Mycket vacker sten och snabbare leverans än aviserat!

Den är lika fin i verkligheten som den ser ut på bilden. Mycket stadiga stenar på 60 mm tjocklek. De ligger på pallen i olika storlekar så man lätt kan se hur man kan lägga dem blandat och hur stor rektangel de bildar i "en uppsättning". Strukturen på stenen är blandad i ljusgrå, terrakotta, grå och varianser däremellan. En mycket trivsam färgkombination för dig som vill ha lite varmare färgton i markstenen. All sten vi beställt levererades helt felfri utan en endaste trasig sten på 12 pall. Inte ens en skråma i plastemballaget. Den lokala transportören placerade varje pall exakt på de ställen vi räknat ut skulle vara bäst inför läggningen. Kan inte bli nöjdare och priset för frakten var även avgörande för köpet. Rekommenderas starkt!
Loading...
MIDHOF M.,
01-06-2020

Bernstorp

Tack för hjälpen och bemötande
Loading...
Arvid J.,
01-06-2020

Norrköping

Bra där BH Norrköping! Vilket gäng👍🏻 Bra service o bra tålamod, fick perfekt hjälp vid val av AC idag, sen skadar det inte alls att Pölsemannen finns på plats!
Loading...
Maria M.,
01-06-2020

Vanessa i Sundsvall

Det kallar jag rätt person på rätt plats! Otroligt serviceminded tjej som tog sig tid utan forcering (trots att det var mycket kunder i butiken), att informera och hjälpa mig när jag bland annat skulle köpa matta till altanen. Tusen tack. Det är sådant bemötande som skapar mervärde för kunden och gör att jag vill komma tillbaka :-)
Loading...
Richard M.,
01-06-2020

Fantastisk grupp!

Fantastiskt fin grupp med sköna kuddar för sommarens häng. Var lite skador från leveransen men som hanterats fint av Bauhaus reklamation.
Loading...
Marie,
01-06-2020

Jättenöjd

Vi va inne i en av era butiker i Sthlm och behövde lite tips ang trädäck. Träffade då på Robert Lutborg som gav oss jättebra tips och info. Han tog tid på sig att fråga om grundmaterialet och tipsade när vi valde färg. Inte bara det utan tipsade även om de redskap vi behövde för att kunna göra jobbet bra. Vi kom hem med material och gick igång, trodde aldrig det skulle bli så bra. Tack Robert i Länna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Loading...
Bjarne B.,
01-06-2020

Tekn

Söker trall 16x70 och ser i lagerstatus på bauhaus i Sisjön att det skall finnas 62st där, när jag kommer dit finns det 0 st, ni behöver se över lagerstatus rapporterna så man slipper åka i onödan. Pratade med kundexp. Som påstod att det beror på en lager-diff, det kan väl inte försvinna ett helt lass bröder utan vidare.
BAUHAUS 01-06-2020

Hej Bjarne, Jag vill beklaga att vårt lagersaldo inte stämt, det är väldigt tråkigt att detta har drabbat dig. Vi jobbar så hårt som möjligt för att förbättra detta. Tack för din feedback, jag kommer givetvis att ta detta vidare. Mvh Viktor, BAUHAUS.se

Loading...
Didi D.,
31-05-2020

Super

David på färg gjorde ett perfekt jobb när han hjälpte mig att välja färg till barnensrum
Loading...
Henrik S.,
31-05-2020

Bästa kundservicen!

Magnus D i Örebro är ju en total klippa! Hjälpsam, lösningsorienterad och alltid ett leende på läpparna! Letar alltid upp honom när jag ska handla hos er, och det är minst en gång i veckan :)
Loading...
Tobbe I.,
31-05-2020

Vilken ”apelsinlåda”...

Felspikade detaljer, fullständigt under dimensionerat, dålig instruktion o en kundtjänst som är urusel. Har hört att ByggMax är bättre....
BAUHAUS 31-05-2020

Hej Tobbe, Jag vill verkligen beklaga att er leverans belv försenad. Jag kan se att du har ett ärende tillsammans med min kollega på reklamationsavdelningen där du får hjälp med detta. Jag hoppas att du är nöjd med hjälpen du får där trots det tråkiga som inträffat. Mvh Viktor, BAUHAUS.se

Loading...
Diddi,
30-05-2020

Tack!

Jag vill tacka David på Bauhaus i Upplands Väsby för all hjälp och tålamod. Sån härlig service och så hjälpsam. Jag kommer garanterat komma tillbaka och handla mer hos er. Hjärtliga hälsningar Diddi
Loading...
Melanie R.,
30-05-2020

Super nöjd

Fick superbra hjälp av David på färg i Upplands Väsby. Han hjälpte mig att välja rätt i den djungel av färg som finns. Han var väldigt tålmodig och proffsig.
Loading...
Caroline C.,
30-05-2020

Högsta betyg till ANTON

Vi fick service både igår och idag av Anton på Bauhaus i Bromma med val av gräsklippare. Supertrevlig och kunnig kille! Högsta betyg :)
Loading...
Jenny B.,
30-05-2020

Reklamations ärende

Vill tacka för bra service och bra bemötande av Danne på Bauhaus då vi hade problem med vår dusch .
Loading...
Ronald R.,
30-05-2020

Fortfarande inte vettigt embalerad ...... dålig lager/data logistik.

OBS! Läste vad Elin K. skrev här nedan och bestämde mig för att inte beställa hem på nätet. Klyv-yxan låg i en stor kartong, förvisso inlindad i bubbelplast men inte med någon tejp som höll kvar plasten runt klyv-yxan. Resultatet förstår vem som helst .... eller. Därtill var kartongen så uselt tejpade, med en enda tejp runt kartongen i längsleds så att den hade öppnat sig på ena gaveln och delar av en långsidan, där stack skaftet ut. Hur kan vederbörande vara så totalt okunnig. Således precis som Elin K. beskrev hennes situation. Förflytta personen i fråga till andra göromål istället för ord-floskler här nedan. Min avsikt var att både köpa en klyv-yxa och en snickar-yxa. På hemsidan Upplands Väsby informerades jag att klyv-yxan var slut men dessa skulle komma in den 25 maj -20. Beträffande snickar-yxan fanns det 7 stycken i lager i Upplands Väsby. Då väntar jag med att åka dit så klart. Innan jag åker till Upplands Väsby den 26 maj -20 kollar jag lagerstatus. Jo då det finns nu två klyv-yxor och fortfarande 7 snickar-yxor. På plats hänger två klyv-yxor men det finns ingen enda snickar-yxa. Fångar upp en personal med röda kläder frågar efter snickra-yxa ....... Röda gubben går till yx-lådan, "vilken storlek skall du ha", det där är inte snickar-yxor och för övrigt finns dessa bara i en storlek. Han är irriterad. "vilken storlek skall du ha". Nu blir jag irriterad för jag förstår vart åt det pekar. Du lyssnar inte på mig. Snickar-yxa ....... samt överräcker en papperskopia från hemsidan. Röda gubben vet uppenbarligen inte vad det handlar om, han lämnar mig och går där ifrån. Skall jag följa med. "Gör som du vill". Han gick till datorn. "Dom är slut" säger han "skall jag beställa hem till dig, det kostar 49 kronor". Du, .... det finns 7 st i Upplands Väsby enligt eran egen hemsida. "Men se själv" säger han. Men du lyssnar inte på mig. När jag slår in postnumret 19133 så säger datorn 7 st i Upplands Väsby ...... Ridå. Jag åkte hem med min klyvyxa. Den 29 maj kom snickar-yxan i en usel förpackning, enligt ovan och enligt Elin K. nedan. Jag kollar på nytt antalet snickaryxor på Bauhaus i Upplands Väsby och slår postnumret 19133. Nu står det att det finns 6 stycken snickar-yxor i Upplands Väsby-butiken. Men tro inte på vad datorn säger det finns ingen alls. De skickas med DHL från Norrköping ...... Ridå.
BAUHAUS 30-05-2020

Hej Ronald, Den här snickaryxan är endast en vara lagerförd på vårat weblager och finns endast för hembeställning och köp via hemsidan. Vi har inte produkten lagerförd i något varuhus för tillfället. När du slår in ditt postnummer får du fram leverans information om varan kan levereras dit och vad det kostar. I Skrivande stund har vi alltså 6 tillgängliga för hemleverans. Jag vill även beklaga att du har fått hem skadade varor, det är verkligen jättetråkigt att höra. du är varmt välkommen att ta kontakt med oss så att vi kan hjälpa dig vidare med en reklamation, reklamation@bauhaus.se. Önskar er en fin dag! Mvh Viktor, BAUHAUS.se

Loading...
Nina,
29-05-2020

Tack Joel

Senaste helg träffade jag och min familj en superkille i Länna. Så himla trevlig och spred glädje omkring sig. Joel bidrog till guldkant på det besöket!
Loading...
Lotta L.,
29-05-2020

Väldigt nöjd kund

Jag vill tacka elavdelningen Erikslund Västerås för fantastisk god service i och med köp av badrumsbelysning där vi vid montering råkade tappa den ena glaskupan i golvet. Jag fick otroligt god service och gott bemötande av en kvinnlig personal där, minns tyvärr inte hennes namn men jag är väldigt nöjd!
Loading...
Anniko,
28-05-2020

Färgkillen

Hej! Jag vill tacka Mattey på Bauhaus i Sickla för hans tålamod med en inte så kunnig förstagångs målare. Han var grym.
Loading...
Lena G.,
28-05-2020

Vilken service ❤️

Idag var jag hos er i Malmö för att köpa läkt skruv mm . Eftersom jag inte har en aning om ngt sådant letade jag upp en säljare på trä som gav mig en superservice. Han fixade allt och t om delade läktet till mig letade upp passande tillbehör. Är supernöjd så en stor ros 🌹 till er för sådan personal
Loading...
Gunnar,
28-05-2020

Ryobi

Jodå jag öppnade en reklamtion hos butiken i Järfälla efter ett samtal med varuhuschefen. Men när jag kom hem såg jag att människan som tog emot hyveln hade satt upp en låda med Makita verktyg som fanns på samma kvitto. Proffsigt att inte kunna skilja på Makita och Ryobi och handverktyg och en hyvel? Jag ringde er tfn support och dom skulle "rätta till det" sa dom. Du får gärna bekräfta att det ha skett.
BAUHAUS 28-05-2020

Hej Gunnar, Jag vill verkligen beklaga att du fick hem fel vara. Jag kan se att du har ett ärende tillsammans med min kollega på reklamationsavdelningen där du får hjälp med detta. Jag hoppas att du är nöjd med hjälpen du får där trots det tråkiga som inträffat. Mvh Viktor, BAUHAUS.se

Loading...
Micaela J.,
28-05-2020

2 av 3 beställda bord saknar delar

Jag har hört av mig till kundtjänst och blivit bollad fram och åter under två månaders tid. Jag saknar fortfarande 2 av 3 kablar för att kunna få borden att lysa. Tråkigt att det är så dålig kvalitetskontroll och tråkigt att Bauhaus hela tiden säger att dem ska hjälpa till men inte gör det.
BAUHAUS 28-05-2020

Hej, Jättetråkigt att höra att om de problem som du beskriver. Jag kan se att i ditt ärende att din handläggare jobbar med att få fram kablarna från leverantören. Jag hoppas att ditt ärende löser sig snart för dig. Tack för din feedback! Ha en fin dag! Mvh Desirée, BAUHAUS.se

Loading...
Estelle,
28-05-2020

1/5

1/5 stjärnor. Om ens det. Får noll återkoppling, behandlat ärende i över 3 månader. Inte ok
BAUHAUS 28-05-2020

Hej Estelle, Jag kan tyvärr inte se att ni har ett ärende med oss i skrivande stund. Återkom gärna med ert ärende nummer så kan jag kika vidare på det. Mvh Viktor, BAUHAUS.se

Loading...
Diana D.,
27-05-2020

Fontän

Stort tack till Madeleine på Uppsala varuhuset som hjälpte mig med fontänproblem- underbart service tänk och tog sig tid till att förstå mitt problem samt att hitta en lösning på det. Nu porlar det fint i dammen och grodan spottar vatten som aldrig förr!
Loading...
Raidalmis,
27-05-2020

Dårlig netthandel

Jeg kjøpte en sofapute på nettet for en måned siden, de sendte meg feil produkt, jeg sendte den tilbake og venter fortsatt. De setter ikke inn penger på kontoen min eller ikke sender meg , min bestille eller.Første og siste gang jeg kjøper av dem😠
BAUHAUS 27-05-2020

Hej Raidalmis, Jag vill verkligen beklaga att du fick hem fel vara. Jag kan se att du har ett ärende tillsammans med min kollega på reklamationsavdelningen där du får hjälp med detta. Jag hoppas att du är nöjd med hjälpen du får där trots det tråkiga som inträffat. Mvh Viktor, BAUHAUS.se

Loading...
Stor K.,
27-05-2020

Släp varning

Lånar man ett släp ocjmh missar inlämningstiden 2000 så får man böter på minst 13 tim x178 =3614 om du kommer kl 0800 dagen efter och lämnar släpet. Jävla llurendrejeri. Ska aldrig mer handla på detta skojarvaruhus. På K rauta är det inga problem att lämna släpet morgonen efter.
BAUHAUS 27-05-2020

Hej! Det var tråkigt att höra att du missade tiden. Vi har försökt att göra det väldigt tydligt i våra avtal vad som händer om man inte lämnar tillbaka släpvagnarna i tid. Några problem som uppstår är att den som bokat släpet morgonen efter står utan det och att det kan uppstå försäkringsfrågor ifall det händer något med släpet över natten om det inte står låst hos oss. Mvh Mikael, BAUHAUS.se

Loading...
Lovisa,
26-05-2020

Fantastisk service av Christos!

Jag vill bara tacka Christos på Bauhaus Bromma för kanonhjälp några veckor sedan. Även fast han inte kunde avdelningen, hjälpte han mig hela vägen fram tills att allt löste sig. Det kallar jag service! Han förtjänar tårta vid nästa personalfika ;)
Loading...
Per P.,
25-05-2020

Tack Madeleine!

Fick fantastisk hjälp och råd av Madeleine på uppsala-varuhuset angående min nyanlagda japanska trädgård. Stort tack igen. Med vänlig hälsning, Per
Loading...
Lennart Ö.,
25-05-2020

Rolig personal

Var i dag och handlade på Bauhaus I Svågertorp i Malmö. Sprang på 2 killar som sade sig vara leverantörer (sales service något) dessa 2 killar skojade med varandra och med mig och min fru,även andra kunder, jag skrattade så jag inte kunde andas när dem började med sten,sax,påse om vem som skulle hjälpa kunderna. När vi var på andra sidan hörde jag den ena säga till den andra, nästa gång Frodo vinner du, jag tappade sakerna på golvet som vi skrattade. Detta är ett prakt exempel på service och bra bemötande och framför allt väldigt serviceminded. Dessutom släppte dem sin åtaganden för att visa mig vart jag kan hitta byggbeslag och skruv vi letade efter. Vi vet vem vi ska leta efter vid nästa besök. Detta besöket slår alla tidigare besök vi gjort hos Er. Deras chef ska vara glad över att ha sån personal.
Loading...
Christer,
25-05-2020

Felaktiga lagersaldo

Varning! Lita inte på Bauhaus lagersaldo! Beställde och betalade byggvaror via webben som enligt deras lagersaldo fanns hemma i min butik. Fick bekräftelse och besked om att varorna skulle finnas tillgängliga för avhämtning senare samma dag. Inget besked kom, men väl ett mejl dagen efter att de inte kunde leverera i tid trots att varorna fanns i lager centralt. Se till att beställa i mycket god tid eller välj annan leverantör.
BAUHAUS 25-05-2020

Hej Christer, Ja tyvärr är inte våra lagersaldon perfekta, även om vi jobbar hårt med att få dem det. Det ökade trycket hos oss senaste månaden har gjort det svårt för oss att höra av oss om sena ordrar i tid, och vi ber om ursäkt ifall det drabbat er. Det är precis som du skriver, väldigt bra att ha god framförhållning. Mvh Mikael, BAUHAUS.se

Loading...
peter.ovratorp,
24-05-2020

bra o snabb info Fick

bra o snabb info Fick reservdelen från er servicepartner
Loading...

18578+ fornøyde kunder!

25741 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…