Viktig informasjon angående Covid-19

Viser 1629 produkter

Page

Baderomsmøbler

Viser 1629 produkter

Page

Baderomsmøbler

BAUHAUS har en rekke ulike varianter og modeller når det gjelder baderomsmøbler og vi har et stort og innholdsrikt sortiment å velge mellom. Vi har baderomsmøbler med en bredde på 50 centimeter. I denne kategorien har vi en base + servant som måler bare 40 centimeter i bredden, noe som er perfekt for et gjestetoalett eller et mindre bad. Vi kan også tilby baderomsmøbler til de som har litt større plass, med en bredde på 50-70 centimeter, 70-100 centimeter og over 100 centimeter.

Vi har klassiske møbler fra blant annet Svedbergs og Gustavsberg eller trendy baderomsmøbler fra Noro og Scanbad. BAUHAUS sitt eget merke, Camargue, har blitt en bestselger – mye på grunn av sitt stilrene og moderne design og fordi du får det til en hyggelig pris.

Enten det er en servant, et veggskap eller et høyskap i høyglans eller matt utførelse, har vi garantert noe som passer til deg og badet ditt. BAUHAUS sitt utvalg av baderomsmøbler gir deg et enormt utvalg av kombinasjoner - alltid med god kvalitet og selvfølgelig til lave priser!

26927+ fornøyde kunder!

35721 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…