Viktig informasjon angående Covid-19

Viser 3638 produkter

Page

Bad

Viser 3638 produkter

Page

For mange er baderommet husets viktigste rom. Dagen starter og slutter ofte på badet og benyttes flere ganger gjennom dagen. Og enkelte ganger bruker vi også litt lenger tid enn vi må, enten i dusjen, foran speilet eller bare fordi det er godt og varmt å sette føttene på varme fliser.

BAUHAUS tilbyr et enormt utvalg av alt du trenger for å komme et skritt nærmere drømmebadet! Og en god planlegging starter med oss. Vårt ønske at du skal få et brukervennlig, praktisk og estetisk lekkert bad ut fra dine ønsker og behov. Hos oss har vi baderomsløsninger og tilbehør for store og små bad fra kjente leverandører som Camargue, Gustavsberg, Svedbergs, Noro, Grohe og mange flere.

Et baderom inneholder et toalett som du kan få vegghengt og som forenkler rengjøringen under toalettet, eller du kan få et frittstående, elegant toalett. Servanten kan være rund, oval eller firkantet, stor eller liten, vegghengt eller du kan for eksempel få en elegant variant med søyle stående på gulvet. Dusjen kan plasseres i hjørnet med et bl.a. et dusjkabinett eller om du har et stort bad kan du velge den moderne varianten med en ”walk-in-shower” med dusjvegger. Mange ønsker seg et badekar og her finner du flere modeller og varianter – innebygd med samme fliser som badeveggen, eller kanskje har du ønsket deg et frittstående badekar med løveføtter. Eller om du like gjerne går for et massasjebadekar først som sist. Vi kommer ikke utenom ”speil, speil på veggen der…”, eller er det mer praktisk å kjøpe et speilskap med oppbevaring hvor tingene du benytter hver dag er lett tilgjengelig. Utover dette har BAUHAUS stort utvalg av baderomstilbehør som for eksempel håndkleholdere, håndklekroker og såpedispenser, for å nevne noe.

Du er velkommen til å klikke deg gjennom vårt baderomssortiment i vår webshop, eller du kan komme innom et av våre varehus hvis du ønsker veiledning og råd fra våre dyktige salgskonsulenter.

BAUHAUS Montasjeservice hjelper deg på veien til å realisere ideene og drømmene om et nytt og lekkert bad - enten det er oppgradering av eksisterende bad eller om du skal bygge helt nytt. Len deg tilbake, slipp stress og mas og la oss lede deg gjennom arbeidet.  

 

26927+ fornøyde kunder!

35721 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…