Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

En dør har forskjellige funksjoner, og boddøren trenger ikke være like isolerende som en ytterdør, likesom en innerdør til kjellerstuen ikke behøver ha samme funksjon som døren til badet. Men dørene skal være solide og de skal ha god kvalitet da de skal være med deg gjennom flere år. BAUHAUS holder dørene åpne for at du skal finne nettopp disse dørene hos oss, og som i tillegg dekker dine ønsker og behov, enten det er funksjonalitet, materiale, mål, design eller farge.

En ytterdør har flere funksjoner og den blir brukt flere ganger om dagen gjennom flere år og må dermed tåle den bruken den blir utsatt for. Du får utgangsdører med glass slik at du enkelt kan se hvem som kommer på besøk, i tillegg til at du får naturlig lys inn i gangen. 

Håndtaket på døren velges blant et stort sortiment av dørhåndtak og er for mange en viktig detalj. Ofte er det ønskelig med samme stil som dør og bolig, men også som håndtakene på dørene inne. Eller kanskje er kodelås det som står på ønskelisten, da er håndtaket på forhånd gitt.  

Innerdørene skal dekke flere behov. Ungdommen i huset skal kunne ha sitt privatliv, når badet er i bruk er det greit å få være i fred og døra inn til roterommet må kunne lukkes når gjester kommer på besøk. Hvilket design du vil ha på innerdørene avhenger av smak og behag, men på BAUHAUS favner vi mangfoldet av ønsker, uavhengig av om det er slette dører, dører med ett eller flere speil, dører med glassfelt som har ett eller flere vinduer eller rammer for å nevne noe. Mange vil også ha en gardeobe med skyvedører på soverommet eller i gangen, og vi har et rikt utvalg av skyvedører å velge mellom. 

I tillegg har vi boddører både med og uten glassfelt og branndører for de som har behov for dette. 

BAUHAUS fører dører fra kvalitetsmerker som Safco Doors,Effektiv,Palmako, Lundbergs og Regalux. Fellesnevneren for alle våre dører er at de er laget av og med god kvalitet, de er solide og har et bra design!

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer