PrivatForetak
Varemerker
PrivatForetak
Favoritter
Baderomsmøbler
Dusj
Toaletter
Badekar
Blandebatterier
Servanter
Takdusjsett
Baderomstilbehør
Speilskap
Speil

For mange er baderommet husets viktigste rom. Dagen starter og slutter ofte på badet og benyttes flere ganger gjennom dagen. Og enkelte ganger bruker vi også litt lenger tid enn vi må, enten i dusjen, foran speilet eller bare fordi det er godt og varmt å sette føttene på varme fliser. BAUHAUS tilbyr et enormt utvalg av alt du trenger for å komme et skritt nærmere drømmebadet! Og en god planlegging starter med oss. Vårt ønske at du skal få et brukervennlig, praktisk og estetisk lekkert bad ut fra dine ønsker og behov. Hos oss har vi baderomsløsninger og tilbehør for store og små bad fra kjente merkevarer som Camargue, Gustavsberg, Svedbergs, HansgroheGrohe og mange flere.

Et baderom må inneholde et toalett. Toalettene kan du få vegghengt, som forenkler blant annet rengjøringen under toalettet, eller du kan få et frittstående, elegant toalett med gulvavløp eller veggavløp. Hvis du har en hytte eller et sommerhus og ønsker å oppgradere baderommet så har vi også et stort utvalg av fritidstoaletter, eller hyttetoaletter om du vil, som forenkler hverdagen hvis stedet er uten vann og kloakk.
Servanten kan være rund, oval eller firkantet, stor eller liten, alt etter størrelse på baderom og etter ønske. Du kan ha vasken over skap eller skuffer, eller du kan få en elegant variant med søyle stående på gulvet. Dusjen kan plasseres i hjørnet med dusjvegger eller som et dusjkabinett eller om du har et romslig bad kan du velge den moderne varianten med en ”walk-in-shower”. Mange ønsker seg et badekar og hos oss finner du flere modeller og varianter – innebygd med samme fliser som badeveggen, eller kanskje har du ønsket deg et frittstående badekar med løveføtter? Faller valget på et massasjebadekar har vi flere modeller å velge i. Vi kommer ikke utenom ”speil, speil på veggen der…”. Vi har speil som passer i størrelsen til våre baderomsmøbler i størrelse og har et stort utvalg av både avlange, firkantede, runde og ovale speil. Et speilskap matcher også baderomsmøblene i størrelse og kan være praktisk hvis det kniper med plassen og du har behov for oppbevaringen det gir. Utover dette har BAUHAUS et innholdsrikt sortiment av baderomstilbehør som gjerne setter den siste lille finishen på plass. Se for eksempel på våre flotte håndkleholdere og håndklekroker. I tillegg har vi et innholdsrikt utvalg av hjelpemidler til de som trenger litt ekstra assistanse på baderommet i form av støttehåndtak, badestoler, sete til badekar m.m. 

Du er velkommen til å klikke deg gjennom vårt baderomssortiment i vår webshop, eller du kan komme innom et av våre varehus hvis du ønsker veiledning og råd fra en av våre dyktige salgskonsulenter.

Ønsker du å sette jobben vekk til andre så ta kontakt med BAUHAUS Montasjeservice. De hjelper deg på veien til å realisere ideene og drømmene om et nytt og lekkert bad. Enten det er oppgradering av eksisterende bad eller om du skal bygge helt nytt. Len deg tilbake, slipp stress og mas og la oss lede deg gjennom arbeidet fra a-å, og til avtalt pris.   

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…