Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

HÅNDDUSJ GROHE SENA STICK BØRSTET COOL SUNRISE

kr 1 895,00

Hånddusj Sena Stick Cool Sunrise!

Sena Stick-hånddusjen har et minimalistiskt utseende, men har optimal prestasjon. Sena Stick har en multifunksjonell stråle som gir deg en fantastisk dusjopplevelse. Den er også praktisk til å skylle av badek...

Se full produktbeskrivelse

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Produktanmeldelser

Hånddusj Sena Stick Cool Sunrise!

Sena Stick-hånddusjen har et minimalistiskt utseende, men har optimal prestasjon. Sena Stick har en multifunksjonell stråle som gir deg en fantastisk dusjopplevelse. Den er også praktisk til å skylle av badekaret eller dusjen etter bruk. Hånddusjen er laget av metall og har et ytterlag av GROHE StarLight-krom. 

På innsiden gir Inner WaterGuide-funksjonen lengre levetid for dusjen, ettersom den alltid holder vannet ved den innstilte temperaturen når du dusjer. GROHE DreamSpray gir en jevn fordeling av vann til alle munnstykkene slik at du får en jevn og fin stråle når du dusjer. 

Funksjoner & Egenskaper
GROHE StarLight®: Grohes forkrommingsprosess, som er blitt kontinuerlig forbedret og raffinert de siste 75 årene, gir en robust og ulastelig finish som er kjent for å være en av de beste i verden. Resultatet er en skinnende blank glans som er skittavvisende og ripebestandig og ser ut som ny i mange år.
GROHE DreamSpray® Denne kombinasjonen av kvalitet og nyskapning skaper en optimal vannfordeling og en skikkelig spesiell dusjopplevelse. GROHE DreamSpray®-teknologien gjør at man forbruker opp mot 30 % mindre vann sammenlignet med liknende produkter fra kjente konkurrenter.
SpeedClean: Oppbygging av kalk vil ikke lenger være et problem med SpeedClean-munnstykke. Laget av flerkomponentssilikon. Det eneste du trenger å gjøre er å tørke over med en klut for  rengjøre.
GROHE EcoJoy®: Integrert vannbesparende teknologi reduserer vann- og energiforbruket uten  gå på akkord med design, prestasjon og produktglede. 

Teknisk informasjon
Lengde: 21,5 cm
Tilkobling: G1/2
Farge: Børstet Cool Sunrise

For mer informasjon se
Målskisse (Bilde)

Mer informasjon
Produktnavn HÅNDDUSJ GROHE SENA STICK BØRSTET COOL SUNRISE
Artikelnummer 3009115C
Vikt 0.290000
EAN-nr 4005176459115
Netto vikt 0.26
Varemerke GROHE

25048+ fornøyde kunder!

33657 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…