Privat
Foretak
Varemerker
Privat
Foretak
Favoritter

VEGGVENTIL FRESH TL80DE DB-S STØYDEMPENDE

kr 449,00
4.6 5
VEGGVENTIL FRESH TL80DE DB-S STØYDEMPENDE
5 Klockren leverans Ventilen blev utsökt. leveransen var deluxe som vanligt.
Støydempende veggventil fra Fresh 
 
TL80DE dBs er en komplett støydempende ventil som består av et støydempende gjennomføringsrør og u...
Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Støydempende veggventil fra Fresh 
 
TL80DE dBs er en komplett støydempende ventil som består av et støydempende gjennomføringsrør og utvendig rist. Et utmerket valg for den som plages av støy fra utsiden. Det støydempende røret er lett å kutte til rett lengde med en bryterbladkniv.
 
Veggventil med et diskret design. Fronten kan tapetseres og males over. Ventilen er utstyrt med en kraftig konsensisolering, overventilasjonsbeskyttelse, stormsikring samt filter. Stormsikringen forhindrer energitap ved vindpååvirkning. Luftstrømmen reguleres med fronten som har en mekanisme for endring av åpningsvinkelen. Fronten åpnes i overkanten og tvinger luften oppover, noe osm gir en komfortbel spredning selv ved gulvvarme. Ventilen finnes også i et antall lydreduserende varianter.
 
Lydreduserende
Den lydabsorberende veggjennomføringen består av et lydabsorberende rør i stedet for standard veggrør. Det lydabsorberende røret er lett å kutt til rett lengde med en bryterbladkniv. Standard rørlengde er 360 mm.
 
Innvendig ventildel
Den indre ventildelen har en sterk kondensisolasjon, filter og en front som er vinklet opp i den øvre innstillingen av strømmen. Filteret er montert i en filterkassett som også er utstyrt med en beskyttelse mot rennende vann. Fronten har fire åpningsposisjoner for å variere strømmen. Spredningsbildet er nøye utviklet for å passe til gulvvarmesystemet, ventilen slipper luften oppover og mot sidene. Blandingen av luften i rommet er veldig effektiv, allerede noen få centimeter fra enheten har kraftig avkjølt luft nådd en behagelig temperatur.
 
Montering/plassering
Ventilen bør plasseres høyt oppe på veggen, finnes det en radiator bør man lete etter en plassering over denne. Med denne plasseringen utnyttes konveksjonsstrømmen og man når best komfort. Ventilen kan brukes ved gulvvarjme da den er laget for dette.
 
Vedlikehold
For å sikre god luftkvalitet og opprettholde flyt bør filteret rengjøres 1-2 ganger per år. Standardfilteret er vaskbart, bruk mildt såpe. Pollen og miljøfilter byttes mot nytt. Filteret er montert i en filterkassett bak fronten, som demonteres enkelt ved å frigjøre fronten fra festene og løfte den opp. Filterkassetten  rett ut av ventildekselet.
 
Teknisk informasjon
Mål innvendig del: 160 x 160 mm
Kapasitet: 7,5 l/s ved 10 Pa
Hull: Ø 125 mm
Materiale: ABS plast (resirkulerbar)
Farge: Hvit, NCS S1002-G50Y
Dn, e,w: 49 dB
 
For mer informasjon se
Produktblad (PDF)
Manual (PDF)

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn VEGGVENTIL FRESH TL80DE DB-S STØYDEMPENDE
Artikelnummer 3243124A
Vikt 0.620000
EAN-nr 7318116290875
Netto vikt 0.45
Type VEGGVENTIL
Varemerke FRESH

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…