Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

VANNINGSTIMER KÄRCHER WT 5

Vann automatisk med Kärcher!

En smart vanningstimer med 4 valgbare instillinger: automatisk vanning, manuell vanning og 24 timers opphold. Det avtakbare displayet viser, foruten hvilke innstilling som timeren er stilt inn på, også batteristat...

Se full produktbeskrivelse
kr 799,00

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Produktanmeldelser

Vann automatisk med Kärcher!

En smart vanningstimer med 4 valgbare instillinger: automatisk vanning, manuell vanning og 24 timers opphold. Det avtakbare displayet viser, foruten hvilke innstilling som timeren er stilt inn på, også batteristatus. Kontrollen over funksjon og programmering opprettholdes etter at betteriet er byttet ut.

Automatisk vanning
I den automatiske vanningsinnstillingen vanner WT 5 nøyaktig slik du programmerte den til å gjøre i løpet av en forhåndsinnstilt vanningstid. Programmet kan aktiveres alle dager i uken og kan kjøre opp til to sykluser per dag (morgen og/eller kveld).

Manuell vanning
Den manuelle vanningsinnstillingen kan aktiveres når du helts ønsker det. I nedtellingsmodus vanner WT 5 under en periode du har stilt inn.

24 timers opphold
Om det for eksempel skulle regne en dag, eller du bestemmer deg for å ha en grillfest i hagen, kan du legge inn en pause i programmet i maksimalt 24 timer. Oppholdet kan når som hets avbrytes innen disse 24 timene er over.

Teknisk informasjon
Maksimal vanningstid: 120 min/gang
Krantilkobling (G3/4 + G1) og forfilter inkludert
Maks trykk: 10 bar
Batteri: 9V

Mer informasjon
Produktnavn VANNINGSTIMER KÄRCHER WT 5
Artikelnummer 6303021A
Vikt 0.460000
EAN-nr 4039784629950
Netto vikt 0.42
Varemerke KÄRCHER

26195+ fornøyde kunder!

34914 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…