Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.

Trykkluft og Elverk

De fleste verktøy går i dag på elektrisitet fra stikkontakten eller et batteri. Om du har småoppdrag i hjemmet eller skal fikse noe i hagen er dette også ofte det beste valget. Om du derimot har en kompressor åpner det seg en ny verden av muligheter.
Kompressoren samler luft inne i en tank og bygger opp et trykk. Deretter slippes luften ut i konsentrerte doser via en slange som er koblet til et verktøy, som en spikerpistol, muttertrekker, sprøytemaling eller et slipeverktøy. Det er mange fordeler med å bruke en kompressor. Så lenge kompressoren er koblet til en stikkontakt går verktøyet ditt aldri tom for energi. Kompressoren er altså et godt valg for deg som jobber mye med enkelte verktøy. Trykkluftslanger på opp til 20 meter har du også en god rekkevidde når du arbeider. Et Aggregat har mange bruksområder. Det kan brukes på en byggeplass uten strømtilførsel, du kan ha det på en hytte uten strøm eller det kan være at du bare vil ha sikkerheten et aggregat gir ved strømbrudd. Når du skal kjøpe et aggregat er det et par ting du må ta stilling til. Hvor skal aggregatet brukes? Hvor mye strøm vil du trenge fra aggregatet? Hvor lenge vil du trenge strømmen? Dette er spørsmål som styrer deg til riktig aggregat.
Hos BAUHAUS finner du et stort utvalg av kompressorer og aggregater fra kjente produsenter som Stanley, Metabo, Ryobi, Herkules, Probuilder og Champion. I tillegg har vi et stort utvalg av tilbehør og verktøy du kan bruke med kompressoren din.
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer