Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Moderne og allsidig kroklist!

Denne smarte multiholderen fra Smarthook er spenstig, og hjelper deg med å organisere tingene dine med uendelige bruksområder!

Verktøysholderen kan brukes i campingvognen, garasjen, garderoben, båten, boden og kjøkkenet. Heng opp fiskestenger, verktøy, børster, kniver, kabler og mye mer.

Verktøykrokene har plass til 7 verktøy. En pakke inneholder 3 holdere, som betyr at totalt 21 plasser er ledige. Verktøystangen er laget av ABS-plast og den myke delen er laget av spenstig Alveolen - en formbar myk plast.

Verktøysamleren er også perfekt til hobbyrommet, hvor den kan brukes som holder for fiskestenger eller golfkøller. Veggkroken er også perfekt som veggoppbevaring på verkstedet som skruhylle med verktøytavle for å ha en hendig holder til din sag, hammer, ringnøkkel, tang og mye mer! Skruer følger ikke med.

Montering


Trinn 1
Del verktøyholderen ved å løfte av den myke plastdelen - ikke glem å sjekke hvordan den er satt sammen før du deler verktøyholderen.

Trinn 2
Nå kan du skru den harde plastdelen gjennom de to ovale hullene. Bruk gjerne verktøytavlen. Det er også mulig å montere verktøyholderen direkte på veggen, eller på innsiden av en skapdør.

Trinn 3
Monter den myke plastdelen igjen, og pass på å få de 8 holdearmene på den harde plastdelen til å passe inn i alle 8 hullene på den myke plastdelen.

Trinn 4
Klar til bruk for alle verktøyene dine. Et tips er å plassere verktøyene på gulvet først, slik at du kan se behovet for overflaten til verktøyene.

SmartHook passer for alle typer verktøy!
 
Nedan kan du se flere eksempler
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer