Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Severin elektrisk grill
Varmere enn gass, raskere enn kull

Utvalgte elgriller

5 grunner til å velge eBBQ

1) ENKELT
Du trenger ikke bære sotede sekker med kull eller tunge gassflasker hjem - strøm er alltid tilgjengelig i stikkontakten. Bare plugg inn ledningen og begynn å grille!
2) MILJØVENNLIG
Forutsatt at du kjøper grønn strøm kan du grille med elektriske griller fra SEVERIN uten utslipp av karbondioksid.
3) REVOLUSJONÆR YTELSE
SEVERIN elektriske griller når 500° C på 10 minutter. Grillene har SAFE TOUCH som hindrer brannskader og sikkerhetsbrytere som slår av all strøm dersom grillen skulle velte.
4) MAKSIMAL FLEKSIBILITET
Bruk din SEVERIN elektriske grill utendørs, på balkongen, terrassen, uteplassen eller til og med innendørs når du har vann i bunntanken som hindrer os og røyk. Uansett hvor det er en stikkontakt! Severin elgriller passer til alle typer utemiljø. 
5) SMAKSSIKKER
Med en SEVERIN elektrisk grill kan du variere grillingen i det uendelige fra å grille en biff med eksemplariske grillstriper til en pulled pork på lav temperatur i mange timer. Du kan selvfølgelig også grille veganske retter som helgrillet selleri, blomkål eller andre grønnsaker og rotgrønnsaker. Alt med ekte grillsmak og et friskt uttrykk med grillstriper og sprø overflate.

Grill med Severin
De beste oppskriftene du kan lage med din Severin elgrill

Lammekoteletter med grillede tomater

Ingredienser
2 chilipepper (fersk)
løk ½
1 knippe med mynte eller persille
2 lime
Salt pepper
6 ss. olje (f.eks. olivenolje)
500 g cherrytomater
8 lammekoteletter (ca. 75 g hver)
Slik gjør du
Vask, skyll og hakk chilipepper. Skrell deretter løken og skjær i fine terninger. Vask urtene, plukk bladene og finhakk. Del lime, press og smak til med saften, tilsett 5 ss. olje og rør kraftig. Bland ingrediensene med marinaden.
Vask tomatene, tørk dem og skjær et tverrsnitt i toppene. Vask kotelettene, tørk, gni inn med 1 ss. olje og urter. Grill lammekoteletter på varm grill i ca. 4 minutter på hver side. Grill tomatene med dem i 2-3 minutter og vend på alt et par ganger.
Legg på tallerkener og nyt! Server med ferskt pitabrød.

Ørret med urter

Ingredienser
2 ferske ørreter (ca. 300 g)
Salt/pepper
En liten dert med urter (gressløk, persille, dill)
1 vårløk
80 g sopp
1 fedd hvitløk
20 g smør
1 ts. rapsolje
Slik gjør du
Skyll ørreten under kaldt vann og tørk med kjøkkenpapir. Hakk urter, vårløk, sopp og skrell hvitløk. Bland urter, løk, sopp og hvitløk grundig med smøret. Krydre godt med salt og pepper. Ha smørblandingen i ørreten og surr sammen med en hyssing eller tannpirker. Krydre utsiden med salt og pepper og pensle med litt rapsolje. Legg på den varme grillen og stek på begge sider.

Grillede grønnsaker


Ingredienser
3 store gulrøtter
4 paprika
2 store squash
4-6 store tomater
1 aubergine (ca 400 g)
Salt/pepper
150–200 g østerssopp
Noen stilker persille, timian og rosmarin
1-2 fedd hvitløk
skallet av en ½ sitron
8-10 ss. olivenolje
Slik gjør du
Skrell og vask gulrøttene og skjær dem i skrå skiver. Damp i 6-8 minutter. Rens og vask resten av grønnsakene og paprikaen. Skjær squash, paprika, tomater og aubergine i tykke skiver. Legg aubergineskivene ved siden av hverandre og dryss over salt. Rens og tørk soppen og vask urtene. Skrell hvitløken og hakk dem og urtene og bland med olje og sitronskall. Tørk av saltet fra aubergineskivene. Krydre så alt med krydderblandingen. Grill gradvis grønnsakene og soppen på den varme grillen i 5-10 minutter. Snu ofte og pensle rikelig med kryddermarinade. Server gjerne med fersk ciabatta for å fremheve den gode og sommerlige smaken.

Om Severin


  • Tyske SEVERIN er en av Europas største produsenter av elektriske produkter til hjem og husholdninger. SEVERIN har i mange år stått for funksjonalitet, sikkerhet og kvalitet. I dag tilfører de innovasjoner og design til produktporteføljen sin ettersom produktene har blitt en del av interiørdesignen til det moderne hjemmet. Med et bredt produktspekter kan SEVERIN tilby noe for de fleste behov.

SEVERIN har svensk servicekontor, 2 års garanti og erstatningsgaranti eller garantireparasjon avhengig av produkt.

Grilling med familien er en viktig del av livet, men ikke alle har en stor hage å grille i. Siden mange bor i leilighet med balkong eller har en liten uteplass, er den elektriske grillen et perfekt alternativ. Severin har produsert elektriske griller i mange tiår og er en markedsledende aktør. Ønsker du å skaffe deg en grill å rett og slett ikke kan, eller har lov til å grille på kull- eller gassgrill, velg en elektrisk grill fra SEVERINs brede sortiment.

Velkommen til å teste på eBBQ med Severin!

Se hele utvalget her!

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer