%encoded%U2FsdGVkX19o7bdQpcnc6a+ZioAIgkjDi9qGqOk7VUg6C4fp7wzbLl1UUdxWaR3bq8d3VAx3itLwZ1qVgrtX3hEkQ/uNcaEdSm60qdez2oNaIBDnPyV37GC0jUUlY2u4RX8N24PJlUrIkCZejJfssO99sNNqZt24bBkXFFiBl9x1LHeCLezGeKAVAV5lXVDiNGmitRQpJqBP0ZPHOKEzym3IwsE8D+CDqToGABnNYbqdEszqDT3Jz9kMisiO3zS7UaY9A1AOVmvF1tjDopakXO6zczGjPKF32p/rpcoOZ4s0OXFEfTL0zlgK6xTNUkn4yt/FAc9fDKoeJpWuCtJI31jWSc7sLLQzZ9Cd35Qh7eVOqZwuC1ZmTE6v1f6CoaqPxEX+SHiMRZnKbFk/izhXekM9DcXFcmCz83Wv8FV45Exed/Ezzmiv/5zLIiNYZy1NGRRLnHu9Im/AkCC8uwdpwLZJM882ZjCcCA2d8bDpXpDs+Lsfmhxx6jkFTWnsY/R69pvE+FsqxsXalvExDiN8vLGN6+uefJaIMVkjvfSpIA6SWiPBWyQvUC2QcnGc7uWJlEmmIm04JLgn2HHJohX/euLM/V3J3wL3zXz+GCpIUlc306LMejRpVLlRaauWx7tTaA701A4DgAq0XR6sh60OPiz3Ui9gAV2e1/Ekwp7p/YxROHMUD1gylcYXrgLNhqbYoGYEMe7laL5IYR7z4HvIprGL6yStUcr560B70/0UZ5NLnIwYQgHPSl3DPt3hmgu+LvvAoDgJ/IGyHoxWlRP407Y//jeOaWhiATNVvudvmmIAVOruES1U7KQ9I3Jy/ZDXxaMvfu9y96Lkv53nl1WAaxfKJm29aQ043N2ok1mbfJyAVNdsy6C0695fffT407Uq%encoded%
FORBEREDELSE
♥
OVER NATTEN
TILBEREDNINGSTID
♥
30 MINUTTER
ANTALL PORSJONER
♥
4
VANSKELIGHETSGRAD
♥
MEDIUM
HISTORIEN BAK OPPSKRIFTEN
Vi dro på en spontan tur til et vindistrikt
På hjemveien snublet vi over et lite sted utenfor Modesto, som serverte den beste triangelsteken vi noensinne hadde spist. Vi har fremdeles ikke funnet ut hvordan de klarte å få kjøttet så mørt og smakfullt. Denne oppskriften er det nærmeste vi har kommet.
Liker du kjøtt like mye som oss, så kommer du garantert til å elske dette oksekjøttet med soppsaus. Denne oppskriften har alt, og den er veldig enkel å lage. Prøv, da vel!
INGREDIENSER
♥
♥
1 KG OKSEKJØTT / TRIANGELSTEK
1 FLASKE MERLOT
1 KNIPPE VÅRLØK
5 DL SOPP
3 HVITLØKSFED
2 DL HEL PEPPER
%encoded%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%encoded%
Forberedelse
- Finhakk hvitløk og kutt opp vårløken
- Lag marinade ved å blande Merlot og soja i en skål og tilsett hvitløk og vårløk
- La triangelsteken ligge i marinaden over natten i kjøleskap
- Lag marinade ved å blande Merlot og soja i en skål og tilsett hvitløk og vårløk
- La triangelsteken ligge i marinaden over natten i kjøleskap
Slik gjør du
- Ta triangelsteken ut av marinaden
- La resten av marinaden syde på svak varme til den tykner
- Tilsett sopp og pepperkorn i marinaden og rør om
- Grill triangelsteken over direkte varme i 8-10 minutter på hver side.
Bruker du steketermometer, sett den inn i den tykkeste delen og varm opp til 130 grader
Bruker du steketermometer, sett den inn i den tykkeste delen og varm opp til 130 grader
- La triangelsteken hvile i 10 minutter før servering
- Servér med soppsaus og nyt!