Bedrift? Logg inn eller bli bedriftskunde her i dag.
Varemerker
1 Vurdering
Still et spørsmal

MULTIVERKTØY SKIL 20V UTEN BATTERI

kr 899,00
5 1
MULTIVERKTØY SKIL 20V UTEN BATTERI
5 Prisvärd höjdare Jag har med tiden efter att ha testat en maskin fortsatt att utöka plattformen och är mycket nöjd. Har sedan tidigare haft två multiverktyg på sladd av kända märken men ingen av dem kommer i närheten av denna i mitt tycke med tanke på prissättning och kvalitetintryck. Har verkligen använt denna maskin mycket och jag blir bara mer och mer imponerad och nöjd med mitt köp. Den gör allt som mina tidigare sladdmaskiner kunnat göra och den har aldrig sagt ifrån även då jag använt ett 2.0A batteri. Batteriet håller även väldigt länge till min förvåning vid mycket användande. Sedan till det bästa med maskinen, otroligt lite vibration med tanke på vad man köper. Mina tidigare maskiner fick man sockerdricka i händerna efter bara ngr minuter, men denna kan man köra med länge utan att påverkas nämnvärt. Rekommenderar starkt.

Et kraftfullt verktøy med variabel hastighet for optimale resultater i en rekke materialer.

Dette trådløse multifunksjonsvertøyet har en ele...

Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Et kraftfullt verktøy med variabel hastighet for optimale resultater i en rekke materialer.

Dette trådløse multifunksjonsvertøyet har en elektronisk SoftStart for gradvis oppkjøring til maksimal hastighet. Med den integrerte LED-lampen får du god sikt over arbeidsemnet. Det medfølgende dybdestoppet, som kan justeres opptil 60 mm, forhindrer unødig slitasje på tilbehøret, eller at du ved et uhell skader materialet under arbeidsemnet.

Ved å bytte mellom de medfølgende tilbehørsdelene, kan du bruke verktøyet til et bredt spekter av gjør-det-selv-oppgaver som sliping, saging og kapping. Multiverktøyet er kompatibelt med "Starlock" -tilbehør og "OIS" -tilbehør, som er lett tilgjengelig på markedet, slik at du alltid finner riktig tilbehør til jobben din.

For en renere arbeidsflate mens du sliper, kan du koble dette verktøyet til den medfølgende støvsugeradapteren som passer til de fleste støvsugere i standardstørrelse. I tillegg sikrer den ergonomiske utformingen med et mykt grep at du kan jobbe ekstra komfortabelt.

Verktøyet er en del av Skil Energy Platform, det fleksible batterisystemet. Batteriene passer til alle verktøy i Skil Energy Platform, som betyr at et batteri kan brukes til alle verktøy. Batteriene inneholder Keep Cool-teknologi, som kjøler ned battericellene og forhindrer overoppheting. Dette øker batteritiden med 25% og dobler levetiden. Batteriene har også 3 års garanti uten registrering.

Medfølger
9x Sandpapir
1x Slipeunderlag
1x Dybdestopper
1x Segmentblad
1x Innstikksagbladet
1x Støvsugeradapter

Teknisk informasjon
Spenning: 20 V
Ubelastet hastighet: 11000-16000 o/min
Oscillieringsvinkel venstre/høyre: 3.6 °
Nettovekt ekskl. batteri: 1 kg

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn MULTIVERKTØY SKIL 20V UTEN BATTERI
Artikelnummer 1196347A
Vikt 1.400000
EAN-nr 8719643001382
Netto vikt 1.00
Type MULTIVERKTØY
Varemerke SKIL

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer

Loading…