Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

MULTIVERKTØY SKIL 20V UTEN BATTERI

Et kraftfullt verktøy med variabel hastighet for optimale resultater i en rekke materialer.

Dette trådløse multifunksjonsvertøyet har en elektronisk SoftStart for gradvis oppkjøring til maksimal hastighet. Med den integrerte LED-lampen får ...

Se full produktbeskrivelse
kr 899,00

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

Et kraftfullt verktøy med variabel hastighet for optimale resultater i en rekke materialer.

Dette trådløse multifunksjonsvertøyet har en elektronisk SoftStart for gradvis oppkjøring til maksimal hastighet. Med den integrerte LED-lampen får du god sikt over arbeidsemnet. Det medfølgende dybdestoppet, som kan justeres opptil 60 mm, forhindrer unødig slitasje på tilbehøret, eller at du ved et uhell skader materialet under arbeidsemnet.

Ved å bytte mellom de medfølgende tilbehørsdelene, kan du bruke verktøyet til et bredt spekter av gjør-det-selv-oppgaver som sliping, saging og kapping. Multiverktøyet er kompatibelt med "Starlock" -tilbehør og "OIS" -tilbehør, som er lett tilgjengelig på markedet, slik at du alltid finner riktig tilbehør til jobben din.

For en renere arbeidsflate mens du sliper, kan du koble dette verktøyet til den medfølgende støvsugeradapteren som passer til de fleste støvsugere i standardstørrelse. I tillegg sikrer den ergonomiske utformingen med et mykt grep at du kan jobbe ekstra komfortabelt.

Verktøyet er en del av Skil Energy Platform, det fleksible batterisystemet. Batteriene passer til alle verktøy i Skil Energy Platform, som betyr at et batteri kan brukes til alle verktøy. Batteriene inneholder Keep Cool-teknologi, som kjøler ned battericellene og forhindrer overoppheting. Dette øker batteritiden med 25% og dobler levetiden. Batteriene har også 3 års garanti uten registrering.

Medfølger
9x Sandpapir
1x Slipeunderlag
1x Dybdestopper
1x Segmentblad
1x Innstikksagbladet
1x Støvsugeradapter

Teknisk informasjon
Spenning: 20 V
Ubelastet hastighet: 11000-16000 o/min
Oscillieringsvinkel venstre/høyre: 3.6 °
Nettovekt ekskl. batteri: 1 kg

Mer informasjon
Produktnavn MULTIVERKTØY SKIL 20V UTEN BATTERI
Artikelnummer 1196347A
Vikt 1.100000
EAN-nr 8719643001382
Netto vikt 1.00
Type MULTIVERKTØY
Varemerke SKIL

24962+ fornøyde kunder!

33560 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…