Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

SLIK FUNGERER DET

 

BAUHAUS MONTASJESERVICE TILBYR MONTERING OG INSTALLASJON AV UTVALGTE PRODUKTER SOM DU HAR KJØPT HOS BAUHAUS

Montasjeservice går i all sin enkelhet ut på at du velger ut de produktene du ønsker å få montert. Du får deretter en fast pris på montering. BAUHAUS står for salget av produktene og for å finne riktig håndverker for oppgaven.

TRYGGHET - VI HOLDER KONTAKT MED HÅNDVERKEREN

Vi garanterer at våre samarbeidspartnere er utdannet og overholder alle gjeldende forskrifter og regler innenfor deres bransje. Samtlige monteringer koordineres av BAUHAUS og som kunde mottar du en samlet faktura fra oss. Dette er også ditt bevis for 2 års reklamasjonsrett på det utførte arbeidet.

LETTVINT - BESTILL I VAREHUSET, VI TAR OSS AV RESTEN

Vår Håndverkskoordinatorer sørger for at oppgaven blir utført faglig korrekt. Vi tar hånd om alt sammen – fra tilbud til gjennomføring av monteringen. Vi sørger for at du får de korrekte varer med hjem, og at du blir kontaktet av en håndverker innenfor 2 arbeidsdager for å avtale en dato for montering.

FAST PRIS

Vi gir deg et tilbud med fast pris. Du ved nøyaktig hva som inngår, samt hvilke forutsetninger som skal være oppfylt for at tilbudet gjelder. Du kan gjennomgå tilbudet hjemme i fred og ro, og ta kontakt med oss når du er klar.

OPPSTARTSGEBYR

Vær oppmerksom på at det i tillegg kommer et oppstartsgebyr på kr. 750,-. Hvis du som kunde velger at håndverkeren skal ha med seg varene til oppstart av prosjektet, vil oppstartsgebyret være kr. 1.400,-.

KREDITT GODKJENNELSE

Montasjeytelsen faktureres først når arbeidet er avsluttet og godkjent. Alle ytelser over kr. 5.000,- krever en kreditvurdering, hvilket betyr at du skal oppgi ditt fødselsnr./org.nr., når du aksepterer tilbudet.

FAKTURA

Du vil motta en samlet faktura på mail når oppgaven er avsluttet og du er fornøyd med resultatet. Du har lpn. mnd. + 30 dager til å betale fakturaen.

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer