Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Kirkedal Composite er 100% FSC-sertifisert og CE-merket!

Kirkedal Composite er massive terrassebord laget i kompositt (Wood Plastic Composite). Kompositt er et blandingsprodukt av tre og plast med fantastiske egenskaper som beskytter mot mugg, sopp, insekter og annet smuss. Og fremfor alt er kompositt mer eller mindre vedlikeholdsfritt med lang levetid.

Skap en eksklusiv følelse av kvalitet på terrassen din med CE-merkede terrassebord fra Kirkedal. Terrassebordene er svært solide med en fin og naturlig trelook på den ene siden og en riflet overflate på den andre siden. Du velger selv hvilken side du vil bruke. Komposittbordene finnes i flere forskjellige farger, bredder og lengder. Startbeslag, endebeslag og clips er alt du trenger for å lage sommerens favorittsted og samlingsplass.

Heimdal er et vakkert kvalitetsprodukt med et naturlig utseende med flere bruksområder! Terrassebordene har trestruktur og er tosidig (en farge på hver side) og finnes i fargene Sort / Grå eller Eik / Hardwood. Ønsker du å endre utseendet på terrassen din etter et visst antall år, gjøres dette enkelt ved å snu terrassebordene slik at undersiden er synlig. Denne trekompositten er konstruert med mindre luftgjennomstrømning, noe som gjør at planken holder seg svalere med minimal – eller ingen, mulighet for å endre størrelse.

Dette minimerer risikoen for at bordene utvider seg eller trekker seg sammen ved temperaturforskjeller, noe som ellers er vanlig for annet tremateriale. Terrassebordene er UV-beskyttet og CO-merket. Det vil si at produktene er ekstremt slitesterke og bevarer fargeektheten. I tillegg er Heimdal terrassebord ripebestandig og motstandsdyktig mot slag, merker, smuss, flekker, rødvin mm.

Fordeler med Heimdal
- Ripebestandig overflate
- UV-beskyttende overflate
- Co-merket overflate
- Fargeekthet
- Enkel montering
- Vendbare planker
- Impregneringsfri
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer