Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

SENS ble lansert i 2008 og fikk raskt en posisjon som den mest helsevennlige malingen på markedet. Fargen er utviklet sammen med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF), som har strenge helsekriterier i utviklingen av produkter. I dag er SENS også godkjent av Svanemerket, EU-blomsten og Astma- og Allergiforbundet i Sverige.

Hvorfor er et godt inneklima viktig?
Inneklima omfatter alle fysiske og kjemiske forhold som påvirker oss innendørs og et godt klima er viktig for helse, trivsel og læringsevne. Dette er spesielt viktig for de som lider av astma, allergier eller annen overfølsomhet. Hvis inneklimaet er dårligere, kan det faktisk gi redusert funksjon og livskvalitet.

Vi tilbringer mye tid innendørs og derfor er det viktig at vi har mulighet til å velge produkter som bidrar til et bedre klima. SENS-serien avgir ingen skadelige utslipp og er derfor et godt valg. I tillegg avgir SENS ingen fargelukt, slik at du kan male rommet og flytte inn i rommet samme dag.

Ingen malingslukt
Sens-produktene avgir ingen fargelukt og oppleves som behagelige for de som er følsomme for lukt. Vi anbefaler alltid å virkelig lufte ut i forbindelse med malearbeid.

Ingen skadelig fordampning
Når Sens tørker er det hovedsakelig vann som fordamper, samt svært små mengder uskadelige stoffer. Rom malt med Sens kan derfor normalt brukes så snart overflaten er tørr, da malingen er luktfri og ikke avgir skadelige utslipp. For personer som er overfølsomme i forhold til astma eller allergi, eller spedbarn, anbefaler vi at du venter noen ekstra dager før du bruker rommet.

Er du gravid og skal male?
Når du er gravid er det ekstra viktig å ta hensyn til den lille i magen. SENS er en vannbasert maling uten løsemidler. Den avgir ingen skadelige utslipp og du kan enkelt male med SENS når du er gravid. Så du kan føle deg helt trygg på at både du og barnet ikke tar skade av fargen.

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer