Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.

Vi på BAUHAUS vil gjøre det enklere for deg å sette sammen et unikt og individuelt baderom tilpasset deg og din stil, din plass og dine behov.
Baderommet er og vil være et viktig rom da det tilbringes mye tid her inne og vi vil finne vår indre ro her. Derfor er det viktig å finne et baderom du trives i som sørger for trivsel. Det er her dagen startes og her den avsluttes. Baderommet spiller en stor rolle i hjemmet, derfor er det viktig å finne møbler som passer din stil og dine behov. Baderomsmøbler fra Camargue Skärgård passer til både store og litt mindre bad. Sett et personlig preg på ditt baderom fra de to seriene Camargue Skärgård og Skärgård IQ. Begge seriene leverer design i ulike størrelser slik at baderommet blir best mulig tilpasset størrelsen på rommet og hvor mange som skal bruke baderommet.
Gjør det enkelt ved å kjøpe komplette baderomsmøbler i stedet for å kjøpe de ulike delene hver for seg. Du setter enkelt sammen det komplette baderomsmøbelet ved å velge underskap, servant, skuffefront, håndtak og speil/speilskap etter størrelsen du ønsker. Kompletter baderommet med dusjhjørne, dusjkabinett og badekar.
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer