Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Alt til sykkelen


Mange eier sin egen sykkel

Og noen barn får gjerne sin første sykkel en gang i løpet av barneskolen. Og har man sykkel, så er det flere ting som er kjekt å ha, og noe man bør ha. På BAUAHUS har vi et innholdsrikt sortiment av sykkeltilbehør, både sykkeltilbehør til barn og sykkeltilbehør til voksne.

Bør ha
Alle bør ha en sykkelhjelm. Hjelm til barna anbefales på sterkeste og de bør ikke sykle uten. Dette gjelder også de voksne. I Norge er det ikke påbudt med sykkelhjelm, men det anbefales. I BAUHAUS tar vi sikkerhet på alvor og tilbyr sykkelhjelmer til barn og til voksne.

En sykkeltur til stranden
eller parken er alltid hyggelig og da er det gjerne behov for å ha med litt mer utstyr enn du klarer å pakke i en ryggsekk. Og kanskje det ikke strekker til med et barnesete som mor eller far har montert på sykkelen. Med en sykkelhenger eller sykkelvogn får du fraktet både ekstra barn og ekstra utstyr.

Tilbehør som sykkellys
og refleks bør du også ha, hvis det sykles mye når det er mørkt. Sykkelen kan da utstyres med sykkellys både foran og bak, og en ringeklokke for å signalisere ved behov kan være kjekt å ha. Hvis sykkelen står parkert utendørs bør den sikres med en sykkellås. Er uhellet ute og dekket er flatt, finner du flere typer lappesaker, og en sykkelpumpe bør alltid være i nærheten. I tillegg finner du sykkelhansker, sykkelstativ og annet tilbehør til sykkelen.

God sykkeltur!

Mange eier sin egen sykkel. Og noen barn får gjerne sin første sykkel en gang i løpet av barneskolen. Og har man sykkel, så er det flere ting som er kjekt å ha, og noe man bør ha. På BAUAHUS har vi et innholdsrikt sortiment av sykkeltilbehør, både sykkeltilbehør til barn og sykkeltilbehør til voksne.

Noe man bør ha er sykkelhjelm. Hjelm til barna anbefales på sterkeste og de bør ikke sykle uten. Dette gjelder også de voksne. I Norge er det ikke påbudt med sykkelhjelm, men det anbefales. I BAUHAUS tar vi sikkerhet på alvor og tilbyr sykkelhjelmer til barn og til voksne.

En sykkeltur til stranden eller parken er alltid hyggelig og da er det gjerne behov for å ha med litt mer utstyr enn du klarer å pakke i en ryggsekk. Og kanskje det ikke strekker til med et barnesete som mor eller far har montert på sykkelen. Med en sykkelhenger eller sykkelvogn får du fraktet både ekstra barn og ekstra utstyr.

Tilbehør som sykkellys og refleks bør du også ha, hvis det sykles mye når det er mørkt. Sykkelen kan da utstyres med sykkellys både foran og bak, og en ringeklokke for å signalisere ved behov kan være kjekt å ha. Hvis sykkelen står parkert utendørs bør den sikres med en sykkellås. Er uhellet ute og dekket er flatt, finner du flere typer lappesaker, og en sykkelpumpe bør alltid være i nærheten. I tillegg finner du sykkelhansker, sykkelstativ og annet tilbehør til sykkelen.

God sykkeltur!
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer