Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.
5 Vurderinger
Still et spørsmål

RENGJØRINGSMIDDEL JAPE REDO TRÄ-RENT 5L

Kan kun bestilles online, ikke lagerført i varehus

kr 219,00
3 5
RENGJØRINGSMIDDEL JAPE REDO TRÄ-RENT 5L
5 Fungerade bra Fungerade bra
Biocider skal brukes på en sikker måte. Les alltid etiketten og produksjonsinformasjonen før bruk.
 
Rengjør treoverflater!
 
Vaskemidde...
Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Biocider skal brukes på en sikker måte. Les alltid etiketten og produksjonsinformasjonen før bruk.
 
Rengjør treoverflater!
 
Vaskemiddel for rengjøring av oljede eller treoverflater som treterrasser, tredører eller utemøbler.

Teknisk informasjon
Volum: 5L
 
Bruksområder
For ubehandlede eller oljede utendørs treoverflater som trenger rengjøring, som terrassebord, utemøbler, trepaneler, dører, porter, utvendig båtsnekker etc. Passer til alle typer tre, trykkbehandlet, edeltre, tropisk tre og trekompositt. REDO Trä-Rent bør brukes i kombinasjon med REDO Steel eller Trolley børste og kan suppleres med REDO Bleach for å få en lysere treoverflate.
 
Egenskaper
REDO Trä-Rent løser opp smuss, fett, treoljerester og løse trefibre slik at det kan fjernes fra overflaten ved hjelp av en børste. Biologisk nedbrytbar, fri for fosfater. pH12 i arbeidsløsning. Kan etse glass hvis det tørker inn og kan påvirke enkelte metaller som galvaniserte metallplater og aluminium. Kan mørkne eik og andre edle tresorter, dette kan forebygges med READO Blekemiddel.
 
Forberedelse
Overflater med vekst av mugg og alger skal først behandles med Prick-Fri eller Grön-Fri, minst en dag før rengjøring med REDO Trä-Rent.
 
Bruksanvisning
Fortynn READO Trä-Rent i egnet beholder. Fukt overflaten med vann. Påfør fortynnet READO Trä-Rent med en pensel, børste eller lavtrykkssprøyte på overflaten og la virke i noen minutter. Behandle et lite område om gangen. Børst overflaten i retning mot treverket med READO stålbørste eller trallbørste slik at skitt og løse trefibre fjernes. Skyll av smuss og trefibre som sitter fast på børsten med jevne mellomrom. Skyll også overflaten med vann under behandlingen, tilsett mer REDO Trä-Rent om nødvendig. REDO Stålbørste fjerner kun de råtnede mørke trefibrene og skader ikke det sunne treverket under. Lett tilsmussede overflater uten nedbrutte trefibre, en annen børste med stiv bust kan brukes, f.eks. READY Trallebørste. Unngå behandling i direkte sollys eller på overflater som varmes opp av solen.
 
Etterbehandling
Umiddelbart etter behandlingen med REDO Wood-Clean kan overflaten behandles med REDO Bleach for å bleke treverket ytterligere. Påfør når overflaten er våt og hold den deretter fuktig med READO Bleach i opptil 15 minutter. Skyll med mye vann. La tørke. Husk at det kan ta flere uker før treverket er tørt nok til å for eksempel oljes, følg produsentens anbefalinger.
 
Fortynning
En del av READO Trä-Rent fortynnes med en del vann. Kan brukes uten fortynning om nødvendig.
 
Forbruk
En liter påføringsløsning er tilstrekkelig for opptil 5 m². Forbruket kan variere avhengig av overflatens egenskaper og arbeidsmåten.

 

Artikkeldata

Produktnavn RENGJØRINGSMIDDEL JAPE REDO TRÄ-RENT 5L
Artikelnummer 1289983
Vekt 5.250000
EAN-nr 7332148152246
Nettovekt 5.000
Varemerke JAPE
Produkttype Terrassevasker

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer