Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.


FORBEREDELSE


15 MINUTTER


TILBEREDNINGSTID



20 MINUTTER


ANTALL PORSJONER



4


VANSKELIGHETSGRAD



MEDIUM
%encoded%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%encoded%

HISTORIEN BAK OPPSKRIFTEN

Da mine foreldre ble vegeterianere

Da jeg gikk på videregående skole hadde mine foreldre en fase hvor de plutselig ble vegeterianere. På den tiden kunne jeg ikke dra å handle alene, så jeg var helt enkelt tvunget til å spise det som ble satt foran meg. Heldig nok fant de en oppskrift på flatbread som faktisk var det eneste jeg spiste i et helt år.

I denne flatbread-oppskriften kombineres smaker som tradisjonelt sett passer bra sammen i mange gode vegetar-retter. Supergodt, magert og enkelt!


INGREDIENSER


PIZZADEIG
2 TOMATER
4 SS HVIT GEITOST
2 SJAMPINJONG
1 STORT HVITLØKSFED
 
 
%encoded%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%encoded%

Forberedelse

- Kjevle ut pizzadeigen til en tynn bunn
- Del sjaminjong i skiver, tomtater og hvitløk i ønsket størrelse
- Fordel fyllet utover deigen
- Smuldre opp den hvite geitosten og spre den over flatbread-pizzaen

Slik gjør du

- Forvarm grillen og Nexgrill pizzastein til 175 grader
- Sett flatbread-pizzaen på pizzasteinen og stek med lokket på i 20 minutter. Dette skal gi deigen      en gyllen farge.
- Server pizzaen på tallerken og nyt!
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer