FORBEREDELSE
♥
15 MINUTTER
TILBEREDNINGSTID
♥
20 MINUTTER
ANTALL PORSJONER
♥
4
VANSKELIGHETSGRAD
♥
MEDIUM
%encoded%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%encoded%
HISTORIEN BAK OPPSKRIFTEN
Da mine foreldre ble vegeterianere
Da mine foreldre ble vegeterianere
Da jeg gikk på videregående skole hadde mine foreldre en fase hvor de plutselig ble vegeterianere. På den tiden kunne jeg ikke dra å handle alene, så jeg var helt enkelt tvunget til å spise det som ble satt foran meg. Heldig nok fant de en oppskrift på flatbread som faktisk var det eneste jeg spiste i et helt år.
I denne flatbread-oppskriften kombineres smaker som tradisjonelt sett passer bra sammen i mange gode vegetar-retter. Supergodt, magert og enkelt!
I denne flatbread-oppskriften kombineres smaker som tradisjonelt sett passer bra sammen i mange gode vegetar-retter. Supergodt, magert og enkelt!
INGREDIENSER
♥
PIZZADEIG
2 TOMATER
4 SS HVIT GEITOST
2 SJAMPINJONG
1 STORT HVITLØKSFED
%encoded%U2FsdGVkX19dQ841/YCtU/zg1b4k2dKs7uTwBWFt45t8Nt/9wO2moKHRFe66qO3uUukEPboi0Kb4E1kv9uVbadDRGIqATISkzbrF7/bd7edpWYfNI1B2eorF5MQ5+Y9DGf6wBdQyRP2li3nQ3yISDk5kCB8FRsRyvmrPcxYxYN5ABIZw7y8fPpMo9xxa5Ve66a8M+8u5AQJ41G3eGrtlAN5qeVzOGdK3SGetjeYQAMbZHmkeK4nwOKWSSq98QX3Pjrqa29yyhJYAwq8oEZ4fE+0h2ANUgYNywoDwBASR6Yu8c6f9ym+XdxpGGf/vGMciRZFxCJAbg228hhUssiKY8xMQcKb5g1MhAcwqAZ3LJc6FpQYsiidDL3JbkbRvbxLoQ2bOxXD+K3bmsiXbKR6UHoKn+Foxe02QcnJY2Wh3MnwygMnMz4se5wUd2+MBDn6vyUxY8jwDmKIA2EiXpTUuvVX6B9khjcIKpVMDj3Ne38LfCUwCtbPMsEduguwvIU5wEZgzzf8gdak9t3E6/KD/S+oiE/oySCxSp7P1b/dILnRrKMzQ3qAJQWXCYE9351hRdOc61cf6P/UgCaQWijsDAWDkqeUASCeR+hxOrwselBFPc45M/pQrH88YRh9TEFT4ZCg3/Ix2Y9oAQisLW3lBgtzpjtc/YJSflNMhvk3vNqwOJ0WoK8iSC3kU+wl8iKZFSLV6mmwMLzz5MMi3JHmY8Ma/RBGK9qwSTJdUAvXCnavCxvs3iprmXlLcL3ZzJVoQxMw5IQUYDFHjbgDWXKcDes9Ssm/2hP6hUM/9FHxHG6yULW639GdtOqXamaBMbghce/MwN1D9y5t652/T1vUF0AQHm9zRtuV+cq7SyOaI9doVRSWsbHQyW58yYN3azqqr%encoded%
Forberedelse
- Kjevle ut pizzadeigen til en tynn bunn
- Del sjaminjong i skiver, tomtater og hvitløk i ønsket størrelse
- Fordel fyllet utover deigen
- Smuldre opp den hvite geitosten og spre den over flatbread-pizzaen
- Del sjaminjong i skiver, tomtater og hvitløk i ønsket størrelse
- Fordel fyllet utover deigen
- Smuldre opp den hvite geitosten og spre den over flatbread-pizzaen
Slik gjør du
- Forvarm grillen og Nexgrill pizzastein til 175 grader
- Sett flatbread-pizzaen på pizzasteinen og stek med lokket på i 20 minutter. Dette skal gi deigen en gyllen farge.
- Server pizzaen på tallerken og nyt!