Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.
Utgående
Skriv en anmeldelse
Still et spørsmål

GRÖN-FRI JAPE GARDEN 5L

kr 599,00

Biocider skal brukes på en sikker måte. Les alltid etiketten og produksjonsinformasjonen før bruk.

En effektiv og enkel måte å fjerne alge...

Se full produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Biocider skal brukes på en sikker måte. Les alltid etiketten og produksjonsinformasjonen før bruk.

En effektiv og enkel måte å fjerne alger og lav på overflater i hagen.

Grön-Fri Garden er egnet for bruk på alle overflater i en hage som er utsatt for vekst av alger og lav, som drivhus, stein- og sementfliser, tre, vegger, utemøbler, planker, asfalt, gjerder, glass, statuer , naturstein, keramikk og betong.

Teknisk informasjon
Innhold: 5 liter Grön-Fri Garden
Forbruk: 0,20-0,25 liter bruksløsning/m². 1 liter Grön-Fri fortynnet til 5 liter bruksløsning holder til ca 25 m² (1 liter bruksløsning holder til 5-6 m²).

Egenskaper
Under behandling med Grön-Fri Garden dør alger og lav umiddelbart. Resultatet kan sees allerede etter noen dager når alger endrer farge til grå. Normalt er algene helt borte i løpet av et år. Lav krever lengre tid før den løsner og løsner fra overflaten, normalt ca. 2 år. Grön-Fri Garden har en forebyggende effekt fordi overflaten er sterilisert. Ny vekstetablering kan bare finne sted når nye forhold eksisterer på overflaten. Biologisk nedbrytbart på omtrent 3 måneder. Gjentatt behandling med Grön-Fri Garden resulterer i fine overflater med sklisikre trinn og tralleflater i lang tid framover.

Å være klar over
Grön-Fri Garden kan påvirke planter og vannorganismer den kommer i kontakt med. Klorofyll påvirkes og blader blir oppdaget av dråper og spraytåke. Stauder, gress, busker og trær tar normalt ingen andre skader fra Grön-Fri Garden, men sensitive planter risikerer å dø. Mengden aktivt stoff på en overflate som oppløses i regn og strømmer i nærliggende jord er veldig liten og påvirker normalt ikke plantene. Imidlertid kan vanndyr, som fisk, være veldig følsomme, så behandling rundt fiskedammer bør gjøres med stor forsiktighet.
Green-Free Garden kan forårsake flekker på noen ubehandlede metaller, som aluminium.

Bruksanvisning
Dekk til nærliggende planter som er i fare for sprøytetåke. Pensle eller skrap av søppel, blader og mose. Fjern håndtaket fra boksen, trekk slangen ut av håndtaket og koble den til skruehetten på boksen. Sett deretter dysen i sprøytemodus og spray til overflaten blir våt. Unngå behandling på frostdekkede overflater eller hvis det forventes mye regn på overflaten innen 12 timer. Bruk hansker og vernebriller.

 

Artikkeldata

Produktnavn GRÖN-FRI JAPE GARDEN 5L
Artikelnummer 1290170
Vekt 5.250000
EAN-nr 7332148313043
Nettovekt 5.000
Varemerke JAPE
Produkttype Algekontroll

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer