Informasjon vedrørende bjørkeved!
PrivatBedrift
Varemerker
PrivatBedrift
Favoritter

UTEMØBLER FRA SUNFUN

Fra de første vårlige solstrålene som varmer gress og asfalt, til sensommerens høstlige luft, foretrekker vi å leve våre liv utendørs.
Sommer er duften av solkrem, gå barbeint i gresset, klirrende saftglass, late lunsjer som glir inn i lange grillmiddager, jordbær med fløte, uendelige dager, uavbrutte tanker i hengekøyen og avslapning i deilige utemøbler. Uansett om din oase er en blomstrende hage, en solrik terrasse eller en liten balkong i byen, så har vi møblene du trenger.
Sunfun produserer rottingmøbler, moderne stålmøbler og polywood-møbler. En fellesnevner for de fleste møblene er at de ikke krever mye vedlikehold, men gir deg mer tid til å nyte sommeren. Kanskje er det grunnen til at loungesett fra Sunfun har blitt så populært?
Loungesett

Leter du etter nye sommermøbler til de lange og deilige sommermiddagene eller til en liten matpause under de varmende solstrålene?
I så fall har Sufun et hagemøbel til deg.
Fra Sunfun kan du kjøpe et stort antall spisegrupper som passer for både små og store selskap. Spisegruppen finnes i flere forskjellige modeller, både i design og materiale.
Vi er derfor sikre på at hvis du bestemmer deg for å kjøpe en ny spisegruppe til uterommet, har Sunfun en som passer dine ønsker.
Det beste med hagemøblene fra Sunfun er at de er av høy kvalitet og samtidig ikke krever noe særlig vedlikehold. Dette er det vi kaller sommerkvalitet.
Akkurat som for spisegruppene behøver heller ikke kafésettet noe spesielt vedlikehold. Du får rett og slett mer tid til å nyte nyblandet lemonade og nystekte kanelboller i solen.
Spisegrupper
Kafésett

MIX & MATCH

Posisjonsstoler

Lenestoler

Spisebord

SUNFUN HAR ALT FOR AT DITT UTEMILJØ SKAL BLI KOMPLETT

Solstoler

Parasoller

Paviljonger

Puter til Loungemøbler

Se hele sortimentet
 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…