Informasjon vedrørende bjørkeved!
PrivatBedrift
Varemerker
PrivatBedrift
Favoritter

Hva er Sensum og hva driver Sensum?
Svaret på det spørsmålet finnes i et motto Sensum har med seg gjennom hele den kreative prosessen, og det er at Livet utendørs skal være like fint og vakkert som livet innendørs. For Sensum betyr dette at utemøblene skal gi alle de riktige forutsetningene for det perfekte utemiljøet. Et sted for lek, avslapning eller sosialt samvær og til kanskje livets aller fineste øyeblikk.

Hvordan tenker Sensum når de skaper den rette stemningen?
Når livet utendørs skal ha den samme behagelige følelsen som livet innendørs, er det ikke rom for kompromisser. For Sensum er det utgangspunktet når nye utemøbler tar form på tegnebrettet og det hele skapes gjennom materialvalget. I følge Sensum er kvalitet og funksjon til materialet en absolutt prioritet for muligheten til å lage et utendørs møbel som varer år etter år, og som ikke tar fokus fra livets herlige stunder, til vedlikehold.

Hvilken design representerer Sensum?
Sensums møbeldesign representerer det som beskriver den skandinaviske designen. I dette konseptet kan vi bruke ord som tidløst, elegant, behagelig og følelse av kvalitet. Sensum gjør alltid sitt beste for å leve opp til forpliktelsene det faktisk innebærer å representere den skandinaviske designen. Håndverket, i kombinasjon med de bevisste materialvalgene, gir deg møbler som bare blir vakrere med årene. Og det er det vi kaller bærekraft på ekte. Sensum er stolte over å kunne utvide sommeren.

Sensum har utemøblene for livets aller fineste stunder
Loungesett
Spisegrupper
Solsenger og solstoler
Romdelere
Pergola
Se hele sortimentet
 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…