Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

VIFTE TERMO BORDVIFTE AIR CIRCULATOR

kr 899,00

Bra for luften din året rundt!

Viften fra Termo er en vifte som passer perfekt året rundt. Med sitt flotte og enkle design passer viften inn i alle miljøer og hjem. Viften er energieffektiv og kan brukes både på sommeren og vinteren. På somme...

Se full produktbeskrivelse
4.0000000000 2

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

Bra for luften din året rundt!

Viften fra Termo er en vifte som passer perfekt året rundt. Med sitt flotte og enkle design passer viften inn i alle miljøer og hjem. Viften er energieffektiv og kan brukes både på sommeren og vinteren. På sommeren ser sirkulasjonen til at ventilasjonen fungerer, noe som skaper et behagelig innendørsmiljø med frisk luft. Det anbefales å brukes selv om vinteren, da avfukteren sirkulerer ned den varme luften som legger seg under taket og senker energiforbruket og hjelper huset å sirkulere den varme luften igjen.

Air Circulator fra Termo kan stilles i 3 forskjellige hastigheter fra lav, middels til høy og fast stilling. Har også nattinnstilling der viften er veldig stille og har en innstilling med pulserende lufthastighet. Viften roterer 80 grader opp og ned, høyre til venstre eller fast stilling. Utstyrt med timer opptil 7 timer. Har en AC-motor med 45W med overopphetingsbeskyttelse slik at du ikke trenger å bekymre deg for at viften blir for varm.

Du kan kontrollere viften din med fjernkontroll og også ha et kontrollpanel. En liten vifte som har sterk luftstrøm, energieffektiv og skaper virvelbevegelse i luftstrømmen. Det er også mulig å rengjøre viftebladene enkelt. CE-godkjent. Fjernkontroll inkludert.

Teknisk informasjon
Lengde: 30 cm
Høyde: 34 cm
Bredde: 22 cm
Effekt: 48W
Spenning: 230-240V
Hastigheter: 3

Mer informasjon
Produktnavn VIFTE TERMO BORDVIFTE AIR CIRCULATOR
Artikelnummer 2145855A
Vikt 3.800000
EAN-nr 7350051205194
Netto vikt 2.60
Varemerke TERMO
Type BORDVIFTE

24868+ fornøyde kunder!

33421 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…