Leveringstiden er midlertidig lengre enn vanlig. Vi beklager dette og jobber med å gå tilbake til vanlige leveringstider så snart som mulig.

Videx
Vind- og personvern

Personvern og vindbeskyttelse laget av naturlige materialer!
La tankene være i fred og nyt en koselig og naturlig vakker atmosfære med privatliv og vindbeskyttelse laget av naturlige materialer.
Personvernskjermene er laget av naturmaterialer som pil, bambus, siv, barkstrimler eller bregner og skaper balkonger som er beskyttet mot vind og innsyn. Hvor du kan sitte komfortabelt for å drikke en kaffe eller lese en god bok.

Personvernskjerm i plast
Våre personvernskjermer i plast er slitesterke, robuste og kan stå på balkongen hele året. Og de beskytter deg mot nysgjerrige øyne.

Rügen Privacy-skjermer er helt ugjennomsiktige og beskytter mot vind og trekk. Trekkene finnes i forskjellige farger, som naturtoner (lerk og bambus), trendy farger (antrasitt og aluminium) eller veldig klassisk (grønn og hvit).

Montering på balkongen eller gjerdet er veldig enkelt med våre fargematchende monteringsbraketter og stropper. Dersom lengden ikke er tilstrekkelig, kan du forlenge beskyttelsene så langt du vil ved hjelp av mattekontakter. Teppene kan også forkortes med en kniv. Og for å få en vakker finishkant, bruk U-profilene i matchende farger.

Gjerdepaneler

Gjerdesikring er ideell for storstilt personvern på gjerdet, som f.eks B. På idrettsanlegg eller byggeplasser.

Privatlivsduken kan enkelt festes til et eksisterende hagegjerde eller dobbeltgjerde med buntebånd eller wireløkker.

Gjerdepanelene er værbestandige og rivebestandige. En stor fordel er den raske monteringen og at de egner seg for bruk hele året. De finnes i tre farger.

Enkel installasjon

Dekselet og vindfangene er enkle å montere. De monteres enkelt med monteringsstropper eller standard buntebånd mot gjerder, rekkverk, nett eller lignende. Disse selges separat.

Hvis du trenger å forlenge verne, kan du også koble til to verner og forlenge dem ved hjelp av monteringsbrakettene.

For å beskytte vindfangene mot vann og skitt er det dekklister som er montert på toppen av vindjakken. I tillegg gir stripen en fin finish på vindfanget.

Familiebedrift med lang historie

Videx, familiebedriften fra Bassum Twistringen-området i Tyskland, er basert på 200 års historie og er nå aktiv i sjette generasjon. På midten av 1900-tallet fant stråmatter veien inn i hageserien og vindbeskyttelse og personvern ble senere en del av sortimentet fra 1960-tallet.

Produkter til husholdningsartikler og jernvarer ble senere oppdaget som en målgruppe for bedriften og ble levert med en rekke hage- og fritidsartikler.

I 1970 vokste byggevarehandelen i Europa og skapte en ny målgruppe for Videx, siden har sortimentet blitt tilbudt på markedet og i byggevarebutikker under VIDEX-merket.

I dag fokuserer Videx på utvikling av innovative produkter for hagen og for gjør-det-selv-markedet.

1910 Firmabygg H. Meyer-Lüters for halmprodukter
1929 Familien Meyer-Lüters foran bedriftsbygningen
1968 Flytter til industriområdet i Twistringen
2010 Flyfoto av eiendommen i Bassum
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer

Loading…