Bedriftskunde? Logg inn eller søk om å bli bedriftskunde her.

Har du lenge tenkt på at det er på tide å bytte ut de gamle varmeovnene? Det kan være penger spart og penger tjent ved å oppgradere varmekildene i hjemmet. Som alt annet moderniseres og fornyes disse, og siden elektrisk oppvarming enda er mest brukt i Norge, kan det være en lur investering – både med tanke på økonomi, men også miljø.

BAUHAUS har alt innen elektrisk oppvarming. Er det panelovner du er ute etter har vi flotte og moderne varianter fra Mill og Dimplex. Disse fås i forskjellige størrelser i tillegg til at enkelte kommer med app-styring. Det vil si at du kan sitte på jobben og skru på varmen på kjøkkenet før du drar. Ganske enkelt genialt. Og energiøkonomisk.

Moderne panelovner har mindre overflatetemperatur enn de gamle, og er dermed et sikkert valg med tanke på barna. Og de fleste kommer med et overopphetingssystem som gjør at de skrur seg av hvis de blir for varme. I tillegg holder de en jevnere temperatur og er sensitive med tanke på temperaturendringer. Og dermed mindre energiforbruk.

Oljefylte varmeovner og frittstående varmeovner er også et godt valg. Disse har ofte håndtak og kommer med hjul og er dermed svært mobile. Når du skal varme opp rom på en behagelig og myk måte, inneholder stålkonstruksjonen et elektrisk varmelement med en lett oljeholdig væske, som sørger for en glidende overgang fra uoppvarmet til oppvarmet inneluft. 

Ytelsen på oljeovnene våre varierer mellom 400 og 2500 W og en frittstående varmeovn opptil 2000W. En ovn med høy ytelse varmer generelt opp et rom raskere og mer effektivt, og er velegnet til oppvarming av store rom slik som stuer. Omvendt bruker en ovn med lavere ytelse mindre strøm, og er ofte perfekt til loftstuer og andre smårom som trenger litt varme og kos.

Varmevifter sprer varm luft ut i rommet ved hjelp av en roterende vifte. Den store fordelen med varmevifter er at de relativt hurtig varmer opp mindre rom eller områder. De fleste modellene er utstyrt med sikring mot overopphetning, slik at viften automatisk slutter å kjøre når den oppnår en viss temperatur. Varmevifter er en enkel og grei løsning til hurtig oppvarming. En klassisk varmevifte har dessuten håndtak, slik at du enkelt kan flytte den fra rom til rom når behovet oppstår.

Fun Fact

Det er bedre med én stor varmeovn enn én liten,

men bedre med flere små enn én stor.
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer