Bli medlem i vår kundeklubb og få inspirasjon til ditt prosjekt!
Varemerker
2 Vurderinger
Still et spørsmal

SPISEBORD SENSUM EKSJÖ TEAK 200X100CM SVART

kr 10 995,00
1 2
SPISEBORD SENSUM EKSJÖ TEAK 200X100CM SVART
1 Dålig kvalitet på teaken Eksjö teak är i teorin ett jättefint och robust bord, men kvaliteten på teaken är på tok för dålig. Sprickor som kommer att förstöra bordet över tid, dåliga lagningar och ojämnt sågat. Efter tredje(!!) reklamationen gav jag tyvärr upp och beställde ett annat bord trots att jag hellre velat ha detta.
Skaper karakter med tiden! 
 
Eksjö er en ny serie fra Sensum som utstråler luksus! Materialet teak er et materiale som passer utmerket å ha ...
Se full produktbeskrivelse
Delbetal med Premium Kontokort
Fra 498:-/måned. Opp till 10% i bonus

Produktbeskrivelse

Skaper karakter med tiden! 
 
Eksjö er en ny serie fra Sensum som utstråler luksus! Materialet teak er et materiale som passer utmerket å ha utendørs. Det skaper sin unike karakter avhengig av miljø og vedlikehold.
Eksjö er spisebordet for deg som verdsetter en avkoblende stund. Slå deg ned og les en bok for og så spise en god middag med dine venner. Kombiner gjerne med Eksjö stoler for å få en komplett spisegruppe!

Eksjö by Sensum er en møbelserie som fletter natur og Skandinavisk design sammen. Forestill deg en ytring om å holde høy kvalitet år etter år, men skifte karakter avhengig av miljø og vedlikehold. Eksjö er en solid møbelserie med ben og ramme i pulverlakkert aluminium så kledd i FSC-sertifisert teak.

Eksjö er et møbel som skaper sin egen unike karakter avhengig av miljø og vedlikehold, men sett bort fra den faktoren, vil møblet alltid stå stabilt takket være de vedlikeholdsfrie aluminiumrammene. Teak er ett levende materiale som gråner med tiden, det gjør at møblet vil oppleves mer rustikk etter hvert som tiden går. Vil du gjenskape den levende teak-fargen er svaret en behandling med teakolje og sandpapir.

Teknisk informasjon
Farge: Svart
Materiale: Aluminium, teak 

Mål Bord
Lengde: 200 cm
Bredde: 100 cm
Høyde: 74 cm
 
Emballasjeinformasjon
Antall esker: 1 stk
Mål eske 1: 215,3x12,7x105,4 cm

Sensum Brand Philosophy
- Livet utendørs skal være like behagelig og vakkert som livet innendørs –

Sensums elegante utemøbler skaper forutsetninger for det perfekte uterommet, en plass for lek, avkobling eller selskap. En plass for livets kanskje aller fineste stunder! Sensums design er skandinavisk stilren, og de kompromisser verken med form eller funksjon. Med stor håndverksferdighet og god materialfølelse skaper Sensum utemøbler, som er like elegante som de er komfortable, den høye kvaliteten og det tidløse formspråket.  Materialene gjør at møblene bare blir vakrere med årene. Det er hva vi kaller skikkelig holdbarhet. Sensum er stolte over å forlenge den norske sommeren.

Vedlikehold Teak
Rammen på Eksjö-serien er helt vedlikeholdsfrie, sett bort fra at du av og til må vaske smuss og støv med et mildt rengjøringsmiddel. For å vedlikeholde teak trenger du du teakolje, vi anbefaler at du oljer møblet mellom 2-3 ganger per år, avhengig av hvor mye vær og vind møblet utsatt for. Vil du gjenskape følelsen av ny teak behøver du slipe møblet også olje inn det med teakolje igjen. Når møblet ikke er i bruk anbefaler vi at du oppbevarer det beskyttet med et møbeltrekk.
 
Når møbelet settes vekk for vinteren anbefaler vi videre å oppbevare sofagruppen i et tørt og ventilert rom.

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn SPISEBORD SENSUM EKSJÖ TEAK 200X100CM SVART
Artikelnummer 7003173A
Vikt 39.500000
EAN-nr 4024506659179
Netto vikt 33.00
Farge SVART
Type SPISEBORD
Varemerke SENSUM

Dokumenter

Lignende produkter

Kundeanmeldelser

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Loading…