Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

SITTEPUTE SUNFUN VERONA LYSEGRÅ 44X47X4CM

kr 499,00
Myk og deilig pute!
 
Enkel og praktisk sittepute til utemøblene dine, som gjør det mer behagelig å sitte over en lenger periode, samtidig som det er en fin interiørdetalj og skaper en mykere opplevelse. Denne puten har avtagbart trekk – h...
Se full produktbeskrivelse

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

Myk og deilig pute!
 
Enkel og praktisk sittepute til utemøblene dine, som gjør det mer behagelig å sitte over en lenger periode, samtidig som det er en fin interiørdetalj og skaper en mykere opplevelse. Denne puten har avtagbart trekk – hvilket gjør det lettere for deg å rengjøre, og gir puten en lenger levetid. Verona-puten passer godt til stolene Bianca, Signe og Varberg.
 
Teknisk informasjon
Materiale: Polyester
Lengde: 44 cm
Bredde: 47 cm
Tykkelse: 4 cm
 
Vedlikehold puter
Denne puten er laget til utendørs bruk, men tåler bare mindre fuktighet. Dette betyr at du aldri skal ha puten ute med vedvarende regn / nedbør. For at puten skal holde seg fresh over flere sesonger, er det best å oppbevare den i en putekasse eller inomhus når den møbelet ikke er i bruk.
 
Hver pute inneholder vaskeanvisning som spesifiserer hvordan tekstilet skal vaskes. Hvis du derimot har fått en liten smuss- eller fettflekk på puten, som ikke krever større vask, anbefaler vi at du bruker et middel som er tilpasset aktuelt tekstil.
Mer informasjon
Produktnavn SITTEPUTE SUNFUN VERONA LYSEGRÅ 44X47X4CM
Artikelnummer 7000629A
Vikt 0.600000
EAN-nr 5708155892604
Netto vikt 0.50
Varemerke SUNFUN
Type SITTDYNA
Farge LYS GRÅ

24868+ fornøyde kunder!

33421 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…