Bedrift? Logg inn eller bli bedriftskunde her i dag.
Varemerker

 
Scanbad Multo
 
Scanbad Multo er enkelt og rent design til store og små baderom. Her får du møbler i klassiske, varige designs og overflater som innbyr til gode vaskerutiner og høy skumføring. Skuffeuttrekk som tåler både sinte tenåringer og nysgjerrige toåringer, og masse fin funksjonalitet som lyser opp hverdagen. Her får du skikkelig god valuta for pengene og gjennomtenkt dansk design, produsert i Danmark.  
 

Skuff eller dør 

Med Multo får du rikelige valgmuligheter for å tilpasse de nye baderomsmøblene til dine ønsker og behov, og ikke minst til ditt budsjett. Hvis du for eksempel velger dører i stedet for skuffer i servantskapet ditt, ender du opp med en rimeligere løsning. Kvalitetsmessig er det ingen forskjell, for både hengslene på dørene og skinnene som bærer skuffene er av høy kvalitet med mange års holdbarhet.


Men hvis du tenker på funksjonalitet, er det selvfølgelig en forskjell. Det er enklere å komme til i en skuff, og du får lett det fulle og hele overblikket fordi du kan trekke skuffene helt ut. Med dører må du derimot bøye deg ned for å se inn i skapet, og du får ikke øye på sjampoen fordi den er gjemt bak bunken med håndklær.

I tillegg til valget mellom skuff eller dør, er det hele 5 forskjellige bredder og 2 forskjellige dybder du kan velge mellom. Dermed kan du få nøyaktig det servantarrangementet som passer til ditt baderom. Alt sammen til en skikkelig god pris.

I Scanbad Multo-serien velger du mellom 6 forskjellige overflater, der 3 av dem er trestrukturer i forskjellige nyanser. Det er for eksempel lys alm, som gir et klassisk uttrykk på baderommet ditt, eller den helt sorte trestrukturen som skaper et eksklusivt, mørkt uttrykk. Når det gjelder servanter har du også mulighet for å sette ditt eget preg. Her får du nemlig muligheten for å velge stil blant hele 5 forskjellige servanter. Alle skap leveres med klassiske håndtak i krom.

For å gjøre det enkelt å bestille ditt nye Scanbad Multo bad, har Scanbad laget en steg-for-steg guide som viser deg hvordan du setter sammen ditt møbelsettet.
Følg guiden og realiser baderomsdrømmen din!

 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer

Loading…