Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Scanbad Delta

Delta tilpasser seg alltid til baderommet ditt. Seriens brede utvalg av farger og servanter i forskjellige størrelser og materialer gir deg muligheten til å utnytte plassen best mulig, enten du har stort eller lite baderom. Innred etter dine egne, individuelle ønsker og behov, og gjør innredningen personlig med Deltas mange muligheter. Unn deg selv litt ekstra komfort med massevis av funksjonelt tilbehør som skaper stemning og gjør hverdagen på baderommet enklere.


Sett sammen ditt eget uttrykk 

En servant i mørkt glass i kombinasjon med et servantskap i eksklusivt mørkt grått og enkle sorte håndtak, eller den nydelige brune eik med håndtak i messing og en minimalistisk servant med skarp look. Du har et utall av muligheter med Scanbad Delta, så du kan sette sammen et baderom som matcher dine stilønsker.

Kvaliteten er selvfølgelig uovertruffen. Her får du dansk design, produsert i Danmark, og en holdbarhet som varer i mange, mange år. Designet er klassisk nordisk og med en gjennomtenkt funksjonalitet. Scanbad er nemlig eksperter på baderom, og har utviklet og produsert baderom i snart 40 år. Vi vet alt om hvordan vi kan gjøre hverdagen på baderommet enklere, og har derfor fokus på de små, daglige gledene.

Det er smarte innredninger til skuffene med flotte brett i tre til oppbevaring av småting – og brettene kan selvfølgelig tas ut av skuffen når innholdet skal brukes. Eller hva med stikkontakt i skuffen så du slipper å stå og kjempe med hårføneren eller laderen til barbermaskinen. 

Servantskapet fås også med 2 skuffevarianter – velg den med den dype underskuffen hvis du ikke har plass til et høyskap, eller hvis du trenger ekstra oppbevaringsplass. I den dype skuffen er det nemlig god plass til større flasker med sjampo og vaskemidler.

Et servantskap med den dype underskuffen koster ellers ikke mer enn varianten med den lavere underskuffen. Lys er også en av de små hverdagsgledene. Sett lys i skuffen og få komplett oversikt selv når kvelden er mørk. Lyset skrur seg automatisk på når du åpner skuffen, og er selvfølgelig energisparende LED av høy kvalitet. 

Et fast element i ethvert baderom er selvfølgelig også et lekkert speil. Her er det lagt inn massevis av funksjonalitet, og du får den beste kvaliteten på både speil og belysning. For eksempel har neglefilen sin egen faste plass på den lille magneten i speilskapet. Duggen på speilet fjernes med et varmelegene, så du skal slippe å stå hver eneste morgen og tørke dugg av speilet. Og det er bare noen av de mange elementene som er innarbeidet i Scanbad-produktene. 

 
For å gjøre det enkelt å bestille ditt nye bad, har vi laget en steg-for-steg guide som viser hvordan du kan sette sammen ditt møbelsett.
Følg guiden og realiser baderomsdrømmen din.
 

 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer