Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

OPPBEVARINGSKOFFERT ESSVE ESSBOX MINI

kr 569,00

ESSBOX Mini tåler tøff håndtering, regn og snø

Lokket på kofferten har en vattert innside av skumplast, som former seg etter skrueboksene og tetter. Dette hindrer innholdet i boksene å falle ut. Bunnen i kofferten har oktagonmønster, som h...

Se full produktbeskrivelse
5.0000000000 1

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Lagerstatus i varehus:

Produktanmeldelser

ESSBOX Mini tåler tøff håndtering, regn og snø

Lokket på kofferten har en vattert innside av skumplast, som former seg etter skrueboksene og tetter. Dette hindrer innholdet i boksene å falle ut. Bunnen i kofferten har oktagonmønster, som holder boksene på plass selv om ikke kofferten er fullpakket. Lokket har også en stoppstilling som gjør det enklere ved inn og utpakking.

ESSBOX Mini har lås som kan hektes av, dersom man er uheldig å tråkke på låsen.  Oppbevaringskofferten har et integrert og gummiert håndtak, for best mulig bekvemmelighet og håndtering. Kofferten er stablebar.

Om ESSBOX-systemet
ESSBOX-systemet består av koffert og transparente produktbokser i hardplast, i ulike størrelser. Systemet skaper orden, forenkler og effektiviserer håndverkerens arbeid, som selv skreddersyr sin egen koffert etter behov. Koffertene kan stables oppå hverandre. Et oversiktelig oppbevaringssystem hvor alt du trenger er på et sted. Enkelt å ta med seg dit du ønsker.

Teknisk informasjon
Bredde: 435 mm
Høyde: 368 mm
Dybde: 108 mm

Mer informasjon
Produktnavn OPPBEVARINGSKOFFERT ESSVE ESSBOX MINI
Artikelnummer 0108188A
Vikt 0.180000
EAN-nr 7317761229018
Netto vikt 0.16
Type OPPBEVARINGSVESKE
Varemerke ESSVE

25229+ fornøyde kunder!

33847 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…