Finner du ikke det du leter etter? Klikk her
Taklamper
Vegglamper
Spotlights
Gulvlamper
Bordlamper
Baderomsbelysning

BAUHAUS har et enormt utvalg av innendørs belysning, både på BAUHAUS.no og i våre varehus. Vi har dedikert en helt egen avdeling til belysning og her finner du det meste innen belysning innendørs og fra kjente merkevarer.

Uansett hvilken type belysning du er interessert i, er vi sikre på at vi har et alternativ som du vil være fornøyd med, alt fra de helt klassiske modellene til de mer moderne og minimalistiske. Hos oss finner du designerlamper fra By Rydéns, Design for the People, Markslöjd, Philips, Strömshaga og Wofi, for å nevne noe.

I vår belysningsavdeling kan du velge en lampe som viderefører og kompletterer stilen du allerede har i hjemmet ditt eller du kan velge å bryte med noe ganske annet for å skape en helt egen helhet på tvers av stilarter.  Lamper er ikke bare for belysningens skyld, de er også ofte en viktig interiørdekorasjon.

Hvis du er ute etter soveromsbelysning har vi små og store taklamper og bordlamper. Denne variasjonen av soveromslamper gir deg friheten til å velge en lampe som passer dine behov. Selvfølgelig vil du også finne et utvalg av nattbordslamper som er ekstra godt når du vil ha en lampe som gir deg et behagelig leselys til spennende sengelektyre.

Vil du fornye og lyse opp stuen eller spisestuen, er taklamper blant de mest populære alternativene. Dette fordi taklamper er gode å ha over bord, og i vårt sortiment har vi hundrevis av forskjellige modeller å velge mellom.

Eller om du ønsker deg spotter i taket på badet, et praktisk og godt lys i kjellerboden eller punktbelysning på kjøkkenet.

Du får enorme valg å velge mellom når det kommer til farge, materiale og varemerke når du handler innendørslamper hos oss – uansett type.

Ønsker du å se vårt store spekter av belysning innendørs, ta en titt her.

25048+ fornøyde kunder!

33657 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…