Akkurat nå pågår vårt store sommersalg! Klikk her!
Privat
Foretak
Varemerker
Privat
Foretak
Favoritter

Fliser til alle rom i hjemmet!
Veggfliser
Gulvfliser
Mosaikk
Fug
Silikon
Primer

Er det på tide å legge fliser, eller kanskje du ønsker å bytte ut de gamle flisene med noe som er litt mer tidsriktig og moderne.

På BAUHAUS bugner det av fliser i alle mulige former og fasonger, farger, mønstre, mål og design - både til gulv og vegg. Og på grunn av det høye volumet på våre fliser kan vi tilby deg den aller beste prisen!

Gulvfliser er vanlige i baderom, våtrom og i entré. De må være hardere og mer robuste enn veggfliser og det er viktig at de har ru overflate slik at flisene ikke blir glatte og lette å skli på. Gulvflisene er også laget av steingods, men er derimot brent på høy temperatur og blir dermed et hardere materiale og er mer passende å legge på gulvet enn typiske veggfliser.
Veggfliserer vanlige i baderom, våtrom og kjøkken. De er mindre solide enn gulvfliser og har ofte et preg av å være mer dekorative. Veggfliser kan gjerne være glaserte og blanke – det gjør dem lette å vaske og holde rene. Veggfliser er laget av steingods, brent på lav temperatur og får et mer porøst sluttresultat enn gulvflisene.
Frostsikre fliser er vanlige på utendørsarealer. Enten i eller foran garasjen, foran inngangspartiet, på stier i hagen eller til terrassegulv. Disse tåler vind og vær og gjør at du slipper å dra småsteiner fra singel rundt overalt.
Steinpanelerer vanlige som skjerming bak vedovn og peis, eller rundt en utendørs steinovn. De kan også brukes som dekorasjon på en vegg i stuen. Steinpaneler er av naturstein, er solide og gir et naturlig, røft uttrykk.
Se all fix og fug
Tillbehør til fliser


Når du skal legge fliser eller sette opp fliser, kan dette selvsagt gjøres i henhold til alle kunstens regler - men med riktig tilbehør har du et godt utgangspunkt som forenkler arbeidet. Det er mye å velge mellom når det kommer til flis og fug, hos oss finner du det du trenger til rett produkt og til rett underlag.

Store fliser er lette å legge og gir en rolig overflate. Men de kan gjøre det vanskelig å få riktig fall rundt sluken i våtrom. Store fliser kan få et lite rom til å virke større.

Små fliser finnes helt ned i mosaikkform med bittesmå fliser. De er gode å bruke til buede hjørner, former, border og dekorasjon. En utfordring er at de gir mye fuger, og fugemasse krever mer renhold.

Avlange fliser kan gi illusjon av større takhøyde i et rom med lavt under taket.

Farge er viktig. Ha gjerne en nøytral bakgrunnsnyanse med noen få tilfeldige fliser i kontrastfarge eller en mønsterbord. For mye skarpe farger og mønster på én flate kan virke urolig.Det er ikke alle som ønsker eller har mulighet til å starte med et nytt prosjekt. Men det betyr ikke at du ikke kan fornye hjemmet likevel! På BAUHAUS tilbyr vi hjelp til små og store prosjekter og til alle som måtte ønske det - uansett årsak. 

Ta kontakt med vårt montasjeservice-team - de står klare til å hjelpe deg med fra a-å. Og det beste av alt - til avtalt pris. Dermed kan du sette deg tilbake og nyte hvert øyeblikk mot et ferdig og lekkert resultat. 
Montasjeservice
 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…