Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Et 100% vanntett og komplett veggsystem!

Med et stort utvalg tilbyr Fibo et 100 prosent vanntett veggsystem for bad, kjøkken og andre rom der veggene trenger ekstra holdbarhet og lett kan rengjøres.
Veggpanelene kommer i hele lengder og klikkes enkelt sammen med Fibo Aqualock.
Systemet er godkjent i henhold til våtromsnormen og kommer med en garanti på 15 år.

Fibo veggpaneler på badet eller kjøkkenet?

Med Fibos veggsystem bygger du en baderomsvegg fem ganger raskere enn med flis. Og et kjøkkenet ditt rekker du og renovere på en ettermiddag!
Fibo veggsysteme består av høytrykkslaminerte plater som monteres direkte på bjelker eller eksisterende vegger. Panelene klikkes enkelt sammen med Fibos egen Aqualoc.
Dette gir deg en kostnadseffektiv løsning uten å måtte gå på kompromiss med design. Veggpanelene er tilgjengelige i et bredt utvalg, inspirert av moderne skandinavisk design.

Fordeler med Fibo veggsystem
- Slitesterke vegger
-100% vanntett
- Sparer tid
- Unikt design
- Miljøvennlig
- 15 års garanti

Hvorfor velge Fibo?
- Enkel installasjon
-Fem ganger raskere enn fliser
-Sikkert og godkjent system
- Miljøvennlig løsning
-Bærekraftig kvalitet på alle nivåer

Hvor enkelt er det å montere Fibo!?

Veggsystemet monteres ved først å sette opp profiler som danner veggsystemets rammeverk. Deretter monteres platene, alle skjøter forsegles med Fibo's Fibo Seal. Tilbehør fra Fibo gjør installasjonen enklere og sikrer et perfekt sluttresultat. Fibo veggsystem er like enkelt å installere som å kontrollere: Paneler i full høyde klikkes sammen med Fibo Aqualock, noe som gir deg praktisk talt usynlige skjøter. Med membranen i front trenger du aldri bekymre deg for usynlig skade på veggen bak.

Det bærekraftige valget

Miljøbevisst produksjon er en selvfølge for oss. Derfor oppfordrer vi til bærekraftige tiltak som reduserer bruken av ressurser og materialer. Vi bruker kun leverandører som lever opp til våre egne krav til resirkulering på alle nivåer. Vår forpliktelse til bærekraft er i alt vi gjør.

Er det vanskelig å rengjøre Fibo?
Det er lett å holde Fibo rent og du unngår skitt som vanligvis setter seg fast på flislagte vegger. Bruk en ren klut og varmt vann. For hardt smuss kan du bruke ikke-slipende rengjøringsmidler. Du finner mer informasjon i våre vedlikeholdsinstruksjoner.

Hvordan beregner jeg hvor mye Fibo -materiale jeg trenger?
Mål veggenes totale lengde, inkludert vinduer og dører. Del deretter veggenes totale lengde med 0,6. Summen er antall plater du trenger. Hver pakke inneholder to plater. Husk tilbehør.

Er Fibos paneler godkjent for bruk i våtrom?
Ja, våre paneler er godkjent av Sintef. Fibo er godkjent i henhold til Våtromsnormen
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer