Informasjon vedrørende bjørkeved!
PrivatBedrift
Varemerker
PrivatBedrift
Favoritter
3 Vurderinger
Still et spørsmal

BENKEPLATE DLH EIK 40X635X3020MM GRUNNOLJET

kr 4 995,00
2 3
BENKEPLATE DLH EIK 40X635X3020MM GRUNNOLJET
4 Flotte benkeplater Kjøpte to av disse, og monterte selv. Butikken freste ut 90-graders hjørne som når det ble montert så helt sømløst ut. Blir knallfint etter pussing opp til 240p og et par lag med hvitpigmentert olje. Gir en gråaktig dus overflate, som passer perfekt med lyse eikegulv. Veldig fornøyd, selv om en av platene var en anelse krum, uten at det påvirket resultatet.
Eik benkeplate!
 
Stavlimt benkeplate av europeisk eik i kvalitet A/B. Benkeplaten kan variere i farge, struktur og stavbredde. Det kan ogs...
Se full produktbeskrivelse
Delbetal med Premium Kontokort
Fra 456:-/måned. Opp till 10% i bonus

Produktbeskrivelse

Eik benkeplate!
 
Stavlimt benkeplate av europeisk eik i kvalitet A/B. Benkeplaten kan variere i farge, struktur og stavbredde. Det kan også forkomme splinter, kvister og mindre fyllinger.
 
Teknisk informasjon
Lengde: 3020 mm
Bredde: 635 mm
Tykkelse: 40 mm
Behandlet: Grunnoljet
Limt: Stavlimt
Postformet: Fremkant
Overside: A kvalitet
Underside: B kvalitet
 
Hva står A/B for?
A/B kvalitet handler om benkeplatens overside og underside. Den første bokstaven i markeringenn (A) betyr at oversiden er av denne kvalitet, den andre bokstaven (B) står for undersidens kvalitet. I denne kvaliteten er treet nøye utvalgt, og brede staver er alltid garantert. For denne kvalitet får ikke fyllinger, splinter eller svarte kvistmerker forekomme. Tre er et naturmateriale, så det kan forkomme naturlige fargenyanser samt friske og sunne kvistmerker. Det er det som gjør akkurat din benkeplate unik.
 
Hvilken benkeplate skal jeg velge?
Denne benkeplaten er i topp kvalitet. Du vil få et jevnt og fint utseende uansett om du velger skjøte flere eller ha platen alene. Ønsker du en jevn farge og stavbredde anbefaler vi denne benkeplaten fremfor B/C kvalitet. Ved kjøp av fler benkeplater av samme modell tenk på at – tre er et levende materiale og benkeplatene produseres av og til ved ulike fabrikker. Det kan gjøre at benkeplatene har ulik farge, struktur og stavbredde som igjen kan gjøre de vanskelige å skjøte.
 

Artikkeldata

Mer informasjon
Produktnavn BENKEPLATE DLH EIK 40X635X3020MM GRUNNOLJET
Artikelnummer 4405431A
Vikt 58.000000
EAN-nr 5700191005949
Netto vikt 58.00
Type EIK
Varemerke DLH
Lengde (mm) 3020

Kundeanmeldelser

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…