Varemerker
Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer
Peiser
Varmeovner
Hagepeiser & bålpanner
Terrassevarmere
Gassovner
Ved & briketter
Brannsikkerhet

Sitter du nå og drømmer om en spesiell peis du gjerne skulle fått montert i stuen? Eller kanskje skulle du byttet ut de gamle varmeovnene i huset til noen mer energivennlige og moderne panelovner? Eller er du en av de som synes livet er best ute og ønsker å forlenge sommerkveldene under et deilig pledd med herlig varme fra en hagepeis, bålpanne eller en terrassevarmer? Frykt ikke! BAUHAUS sørger for at du ikke fryser når gradestokken sakte, men sikkert beveger seg nedover, enten om det er innendørs eller utendørs. Vi har et stort utvalg av varmekilder til alle hjem.

Mange ønsker seg stemningen og hyggen som levende flammer gir, knitringen i peisen og den deilige lukten av ved. Så om det er en takhengt peisovn du lenge har ønsket deg, eller en utepeis på terrassen som står høyt i kurs, har vi et rikt utvalg av moderne og spennende varianter fra leverandører som Aduro, Nordpeis, Espegard og Redfire. En enklere variant er bålpannene. Her får du både kosen, flammene, lukten og varmen i tillegg til at det er et rimeligere alternativ enn utepeisen. Ønsker du kun varmen, så har vi flere alternative løsninger med flotte og praktiske varmelamper som gjør at du kan nyte livet utendørs hele året.

Har du ikke mulighet for en peisovn med vedfyring hjemme, så er våre elegante, skorsteinsfrie ildsteder verdt å ta en titt på. Disse elektriske peisene kan plasseres i alle rom innendørs og er svært fleksible ved at du bare kan stikke inn kontakten i veggen, og dermed er stemningen i boks.

I tillegg til ovennevnte er det også behov for flere varmekilder, som for eksempel varmeovner. De aller fleste har en varmeovn i stuen og på soverommet. Vi fører moderne og stilfulle varmeovner fra Dimplex, Mill og Gnosjö, både med og uten app-styring via WiFi-nettet – enten om de er frittstående eller vegghengte. Hvis du heller ønsker oljefylte varmekilder har vi både vegghengte og frittstående varianter fra Gnosjö og Voltomat.

Trenger du en liten varmevifte som ekstravarme, som du kan flytte fra rom til rom ved behov så har vi flere flotte alternativer fra Mill, Gnosjö og Termo. Både gulvstående varianter, men også en plug-in-variant som er super til små rom, for eksempel gangen.

Hold varmen med BAUHAUS!

 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…