Akkurat nå! Fri frakt på bestillinger over 3 000 kr! Les vilkår her.

Vinter og snø - vi har snøredskapene du trenger!

Vær forberedt når snøen kommer!
Snøen kommer ofte som julen på kjerringa hvert år. Når snøen laver ned og  du står der med en ødelagt snømåke fra i fjor, en del på snøfreseren som ikke er fikset eller mangler alt av snøredskaper. Frykt ikke! BAUHAUS har det du trenger!

En snøskuffe er et must å ha. Vi har et rikt utvalg av snøskuffer – store som små og alt til ditt behov. Du finner snøskuffer i plast eller aluminium og med gode, ergonomiske håndtak. Og hvis snømengden er stor, og gårdsplassen likeså, så er det mange som ønsker å investere i en snøfreser som letter arbeidet på vinterstid. Til store området passer bensindrevet snøfreser best. Hvis du har en mindre gårdsplass, så fungerer både en batteridrevet snøfreser bra eller en elektrisk snøfreser kan også dekke behovet. Felles for de alle er at de fjerner snøen for deg, og tiden du bruker reduseres betraktelig enn med håndkraft.

På vinterstid kommer vi heller ikke utenom isete innkjørsler og trapper. BAUHAUS har et stort utvalg av strøsalt som fjerner is og gjør det trygt å ferdes slik at familie og venner ikke sklir. Og for at strøsaltet skal fordele seg jevnt utover det isete underlaget finner du også spredere som hjelper deg på veien. Bilen skal vi heller ikke glemme. Selv om mange har garasjer, er det flere som bruker den til alt annet enn bil. Vi har bilskraper med og uten kost – og nå får du også oppladbar isskrape.

Stort sett alle barn elsker vinter og snø og det har selvfølgelig vi i BAUAHUS tenkt på. Sjekk ut våre akebrett og andre vinterleker til barna! Da er det vel bare å ønske vinteren velkommen!
 
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service og inspirasjon

Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer