Informasjon vedrørende bjørkeved!
PrivatBedrift
Varemerker
PrivatBedrift
Favoritter
Vegghengte servanter
Frittstående servanter
Vannlås til servant
Bunnventil til servant
Se hele sortimentet

Skal du pusse opp badet?
 
En fin og praktisk vask er viktig for ethvert baderom. Du kan velge mellom diverse servanter, blant annet vegghengte og frittstående. Hos BAUHAUS finner du en rekke ulike servanter i ulike prisklasser, slik at oppussingen ikke svir i lommeboken. Vasken er i hyppig, daglig bruk, det er derfor viktig å velge riktig servant for deg og ditt behov. Enten om det er design som spiller en større rolle, eller målene.
 
Du kan enkelt filtrere på ønskede spesifikasjoner for å enkelt finne ønsket servant. Sett sammen valgt servant med servantskap, servantbatteri og speilskap slik du ønsker. Du kan velge mellom ulike utforminger og design for enten praktiske eller estetiske grunner.
 
Du finner vask i porselen med både moderne og enkel, klassisk stil, med rundere form eller mer firkantet form. Er dere flere som bruker baderommet kan det lønne seg å kjøpe dobbelservant slik at det ikke blir unødvendig kø på badet om morgenen og kvelden. BAUHAUS leverer diverse servanter av god kvalitet fra kjente merkevarer som Svedbergs, Camargue, Gustavsberg, Prevex, Scanbad, Bath Deluxe, Cipì og Laufen.
 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…