Pass på å gjøre et kupp på utemøbler, drivhus, spabad og mye mer i vårt store sommersalg. Se alle tilbudene her!
Varemerker
Avslutt
Legg til i favoritter

Legg til i favoritter

Ved å legge til produkter i favoritter, kan du enkelt få en oversikt over valgte produkter.

Logg inn eller Registrer
Skap jul innendørs
Skap jul utendørs
Juletrær

Få julestemning med BAUHAUS og skap julen du alltid har ønsket deg! Finn dine julefavoritter i vårt brede julesortiment!

Julen er for mange den aller viktigste høytiden og enkelte klarer ikke å vente helt til desember med å starte forberedelsene til jul. Da er det jammen bra at vi i BAUHAUS elsker julen og hjelper deg på veien til et julepyntet hus, enten om du starter tidlig eller sent.
I vårt julesortiment finner du alt du trenger til å skape julestemning både utendørs og innendørs. Varehusene og webshopen bugner over av moderne og klassiske adventslysestaker, julestjerner, julenisser,julepynt og juletrepynt. Vi har et rikt utvalg av kunstige juletrær både med og uten juletrebelysning. Og trenger du ekstra julebelysning, så har vi lyslenker i mange lengder og fasonger. Og ikke for å glemme julegavene! De skal selvfølgelig pakkes inn i gavepapir og annen pynt! 

Å pynte opp utendørs blir stadig mer populært og BAUHAUS har det du trenger for å skape en lun julestemning utendørs med julebelysning i form av lyslenker  og lysnett  til både hus, busker og trær. Julefigurer med lys har blitt en favoritt og vi har flere varianter å velge mellom.
Ønsk venner og familie varmt velkommen til jul i et hus fylt av julestemning fra BAUHAUS!
 

Kveldsåpen kundeservice

Åpen til 21:00 på hverdager
 

Meld inn retur & reklamasjon

Les mer her
https://www.bauhaus.no/media/wysiwyg/premium/bauhaus-premium-card.png

Bli med i BAUHAUS Premium

Kundeklubben som gir deg tilbud, service och inspirasjon

Loading…