Finner du ikke det du leter etter? Klikk her

VERKTØYSKAP FOR VEGG STANLEY RTA 30" EN DØR

kr 1 895,00

Spar gulvplass med veggmontert skap!

STANLEY Ready-to-Assemble er en serie lagringsløsninger som er enkle å installere for garasjer og verksteder. Ideell for å skape orden, oppbevare verktøy og holde verktøy trygt og organisert. Lagringssyst...

Se full produktbeskrivelse

Hjemlevering

Skriv inn postnummer for å se lager- og leveringsinformasjon.

Produktanmeldelser

Spar gulvplass med veggmontert skap!

STANLEY Ready-to-Assemble er en serie lagringsløsninger som er enkle å installere for garasjer og verksteder. Ideell for å skape orden, oppbevare verktøy og holde verktøy trygt og organisert. Lagringssystemet er designet for å bruke minimal tid under montering.

Dette skapet er perfekt for å holde orden på verktøyet og redskapene dine. Skapet har 1 dør og tåler opptil 22,5 kg i vekt. Verktøyskapet har et innebygd låsesystem kombinert med magnetkroker som muliggjør sikker låsing og lukking av skapdørene. Døren åpnes horisontalt.

Skapet har et sammenleggbart design, noe som betyr at de større delene allerede er en enhet. De brettes opp og deretter monteres på noen få minutter ved hjelp av monteringsverktøyet som medfølger. Skapet er enkelt å demontere og sette sammen igjen ved f.eks flytting.

Monteres enkelt på gipsvegger, puss eller stendere. Kan også monteres direkte på STANLEY Track Wall System veggskinne ved hjelp av festebolter på skapets bakside.

Skapet leveres flatpakket

Teknisk informasjon
Maks.vekt: 22,5 kg
Skapets vekt: 12 kg
Materiale: Rammekonstruksjon av stål
Mål (HxBxD): 50 x 77,5 x 30,5 cm

 

Mer informasjon
Produktnavn VERKTØYSKAP FOR VEGG STANLEY RTA 30" EN DØR
Artikelnummer 1008419B
Vikt 17.680000
EAN-nr 3253561975998
Netto vikt 15.91
Varemerke STANLEY
Type VEGGSKAP

26699+ fornøyde kunder!

35476 Recensioner
Les kundeanmeldelser!

Loading…